אשכול: קהילת הוסטס
View Single Post
ישן 06-02-07, 00:46   # 3
sheeze
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

sheeze לא מחובר  

אני אסביר את עצמי קצת יותר לגבך. רוב הגלישה שלי בפורום פה היא בפורום גראפיקה. אני רואה את הנושאים שאתה נועל ואת ההודעות שאתה מוחק ולדעתי אתה צודק ב-99% מהם בלי שום ספק. לדוגמא החוק האחרון שכתבת לגבי המכרזים, זה הצעד הנכון מכיוון שהוא מונע מהפורום להיות שוק טוטאלי וביזוי עצמי של אנשים פה (מבלי שהם אפילו מודעים לעצמם). אבל! בזמן שאתה לא פעיל בפורום מנהלים אחרים מנהלים את הפורום שלך ונותנים במות לדברים שלא צריך לתת להם במה. עכשיו אני כן אעלה את הדוגמא האחרונה שהייתה בעיצוב של Paranormal שהעתיק מ-dm-designs. הנושא הזה נוקה מכל "הספאם" שהיה בו שהיה בעצם הדיון על העתקה. זה מקרה של העתקה של 100%, כל אדם שמתעסק בעיצוב במשך זמן מסוים שגדול משנה יכול להגיד את זה. הביאו שם הוכחות ברורות לחלוטין להעתקה ואלפי תגובות של חברים שונים של Paranormal שאמרו שאפשר למצוא את התמונות בדיוק כמו שהן בגוגל (כמובן בלי לתת לינקים לתמונות). מנהל שלא מבין בגראפיקה התערב בנושא ומחק וערך לבקשת פותח האשכול ונתן לו במה להעתקה (TelecarT: אתה בטח זוכר את הויכוח שהיה לי איתך בפרטי אבל אין לי שום דבר נגדך, אתה דווא עושה רושם מהאנשים היותר רציניים פה אבל מה לעשות, בגראפיקה אתה לא מבין והייתה צריך להמתין להחלטה של niros).
גם אם הבנת ש"ההתקפה" (יותר נכון האשמה) היא על הפורום שלך, אז לא, היא על כלל הקהילה שמי שמרכיב אותה הם האנשים פה.

ובהזדמנות זאת נוסיף, מנהלים נוטים להסכים יותר מדי עם פותחי נושאים. אם פותח נושא מסוים מבקש לנקות תגובות ביקורתיות כלשהן, זה נעשה.

Last edited by sheeze; 06-02-07 at 00:48..
  Reply With Quote