View Single Post
ישן 31-01-07, 13:16   # 3
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ביזיון להרשיע אותו,
אני מצרף כאן טוקבק מynet שבדיוק מתאר את הבעיה שזה יוצר:
ציטוט:
כמה פעמים קרה למישהו כאן שהוא היה עם מישהי, בדייט או סתם במצב של אינטימיות (וכן, חיבוק כזה מעיד על סוג של אינטימיות), וקרא את המצב לא נכון ונישק את הבחורה?
כמה פעמים קרה כאן למישהי שהיא היתה עם מישהו והיא חשבה שנרקם ביניהם משהו עד שגילתה שמבחינתו זה לא ממש הולך לקרות ?

אז מה, אם מחר אני הולך למועדון, רוקד עם מישהי, נראה לי נחמד, אז אני מנשק אותה, והיא לא מתנגדת, אז אני יכול יום אחרי לצפות לשוטרים שיעצרו אותי על הטרדה מינית ?!

אנחנו צריכים לשים גבול! לא היה כאן אונס. לא היה כאן מעשה מגונה. היתה כאן נשיקה, שבין אם רצתה בה ובין אם לא, היתה נשיקה קצרה וקטנה, כזו שכולנו כמעט נישקנו אנשים לא בהכרח היו מעוניינים בה כמונו. אם הוא אשם - כולנו אשמים.

אני לא מתנגד לעקרון שזכות האשה לעשות מה שבא לה עם הגוף שלה. אבל אם רומזים שמעוניינים במשהו, ואז לא מתנגדים לו, אי אפשר לזעוק אונס! ובשום שלב שקדם לנשיקה היא לא אמרה שהיא לא מעוניינת, ומעבר לנשיקה הזו לא היה כלום! די כבר עם הסנסציות!

בקצב הזה, אני מקווה שלא יצא לי לראות את בר רפאלי ברחוב, אחרת יוכלו לעצור אותי על זה שפינטזתי עליה בניגוד לרצונה.
"אשם" או "לא אשם" במעשה,
לא היה צריך בכלל להגיע לבית דין.

(נריה..שאלה לי אליך, אם רמון היה ממפלגת...נגיד, ליכוד/ישראל ביתינו וכו'..אתה עדין חושב שדעתך היתה זהה?)

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote