ציטוט:
נכתב במקור על ידי dorix
רציתי להגיד לכם שזה בושה מה שהולך פה יש פה מנהל בשם יוהנתן שעושה מה שבא לו נכנס פעם בשבוע לפורום ומחלק לי אזהרות סתם בלי סיבה מוצדקת, הסיבה היחידה היא שמשהו מציק לו אצלי והוא "בכסח" איתי אז הוא מחליט לנצל את המעמד שלו ולתת לי אזהרות.
לי ?? שאני כל הזמן עוזר לאנשים ותורם לפורום והוא מה עושה? נכנס פעם בשבוע כדי לתת לי אזהרה.
אז עכשיו תגידו למה לא התלוננתי למישהו בדרגה מעליו??
אז כן התלוננתי לאלמוג Alm וחשבתי שהוא לא יתמוך בו בגלל שהוא מנהל אצלו וטעיתי אלמוג לא התייחס לטענות שלי.
אחרי האשכול הזה אני מאמין שיכנסו בי ויעיפו אותי מהפורום הזה אבל אני רק רוצה להראות לכם מה הולך כאן.
הייתי דור....  22.01.07
|
יהיה בירור עם יונתן...כי אני לא יכול לדעת לפי המידע באזהרות שלך על מה האזהרה.
אגב, אם אלמוג לא עונה תוך יום-יומיים....אפילו שבוע...זכותו...הוא לא כל שניה פה ואם יש לו טיול (למשל, אני לא הייתי כל שבוע שעבר למי שלא שם לב) או מבחן....אז הוא יפנה את כל הדברים שלו בשביל הפורום? סליחה, אבל ממש לא.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי uni
אומנם זה נוגד את החוק אבל יש אפשרות למחוק את התגובה ולא לתת על הפעם הראשונה ישר אזהרה,
כי לא שמעתי באף פורום שנוהגים כך
|
מודגש+קו תחתון.....אני לא חושב שאני צריך לפרט.
באף פורום לא נוהגים ככה? יפה...אצלנו יש מנהלים שנוהגים ככה, וזה זכותם..לא כל מנהל חייב לתת לך אזהרה, אבל, אם עברת על חוק, זכותו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי DCB
אלמוג לא מתייחס כל כך לאף אחד
כמה פעמים שלחתי לו הודעה פרטית על מנהלים שעושים שטויות והוא לא מתייחס
וגם לmeshuga שלחתי
|
נכון, אנחנו לא מתייחסים לכלום...בוא נגיד שיש כאן מספיק, אולי יותר מדי משתמשים שעזרתי להם עד הפרטים הכי קטנים, אז מספיק לדבר שטויות.
מה אתה רוצה שאני יענה לך? אני עכשיו עברתי על התיבת הודעות פרטיות, ואחרי 250 (5 דפים) שלא מצאתי את השם שלך...הפסקתי לחפש. (ולא, אני לא מוחק הודעות פרטיות "הודעות פרטיות: לא נקרא 0, סה"כ 2198.").
אגב, התשובה שהבאתי לdorix מופנת גם אליך, כמו שאתה לא כל היום בפורום, גם אנחנו לא...וזה לא כל החיים שלנו.
עריכה:
DCB, אני רואה שנריה הגיב פה, והוא בעצמו יוכל לספר לכם על מקרה שעזרתי לו...לא מעט עם משתמש אחר פה.