ציטוט:
נכתב במקור על ידי hi_sorie
יואו שוב התחלנו ...
בשביל מה לי לבנות עורך WYSIWYG גם ככה המחירים הם זנותיים בפורום , אני מעדיף להתשמש בעורך חינמי שמבצעה את כל הפעולות שבעל אתר צריך בכדי לבנות דף ...
רוב המתכנתים בפאנל ניהול תוכן שמים את העורך הזה כי הוא טוב והוא חינמי ... בא נסגור עיניין שאתה לא מבין בגרוש בתיכנות אתרים אם אתה אומר שמערכת ניהול תוכן זה קל להכין והעורך הוא חוקי לחלוטין ...
מזה איזה פורום של ילדים , כל אחד מקנא ברמה שלך אז יורד על המערכת שבנית שהוא לא יודע לבנות פסיק אחד מהמערכת ...
וכמו שאמרתי , העורך הוא בערך 5% מפונקציות המערכת והוא נמצא בשימוש אך ורק בהוספה /עריכה של דפים ...
סגרנו עיניין ... פורום יש ילדים קנאים ....
|
תקשיב בוא לא נגרור את ה"וויכוח" הידידותי הזה למשהו אחר ונשמור על שפה נקיה

אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה ואני יכול להגיד מה שאני רוצה...קוראים לזה חופש הביטוי
כל מי שמכיר אותי יותר משנה בטח זוכר את כל המערכת למניהם שבניתי בזמני ואני גאה בכך שכל המערכות שלי היו 100% שלי... ואני יכול להגיד מנסיון שהחלק הכי קשה בבניית המערכת הוא לחשוב איזה פונקציות להוסיף , מכוון ואתה אומר שזה לא כל כך קל זה מראה שאתה לא כזה "מתכנת" גדול כמו שאתה חושב... ובנוסף המערכת המסוימת הזאת שלך מאוד בסיסית ומכילה פונקציות בסיסיות ולא כל כך יחודיות ולכן קשה לי להאמין שמערכת כזאת שווה קניה.