ציטוט:
נכתב במקור על ידי SaDi
איזה טור קטלני !
במיוחד בספורט
שיז,מה יש לך להגיד ? רימון הלם שיכל לפצוע שחקן לכל החיים ושיהיה נכה
מה נתנו להם ? קנס ? לא..משחקי רדיוס ? לא ..
ההתאחדות אדומה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ארקדי גאידמק&ביבי נתניהו !
|
זאת כבר ההתאחדות שלא הענישה, אין שום קשר לתקשורת.
למה שלא תיקח דוגמאות של קבוצות אחרות? זוכר את אמיר רנד (אם אני לא טועה, זה שמו) שהפך לצמח בחגיגות האליפות של מכבי חיפה לפני שנתיים או שלוש? מה עם התקרית האחרונה בין דירסאו למגרשווילי? נימני וקאקו? כל הקריאות הגזעניות של אוהדי חיפה\בית"ר\מכבי והפועל ת"א? (בעיקר בית"ר נגד הערבים) - מה בידיוק הקשר של התקשורת לזה? אני אגיד לך, אין קשר. האשמה מוטלת על ההתאחדות בלבד. הם צריכים לתת עונשים הרבה יותר כבדים כנהוג בחו"ל ולהחיל פה תרבות כדורגל ספורטיבית. אם אתה שואל אותי, ברגע שנחשפה פרשת ההימורים האחרונה, היה צריך להקפיא את הליגה עד שהמשטרה תגמור את החקירה ותגבש כתבי אישום. בידיוק כמו שעשו באיטליה, לא צריך לעשות חשבון לקבוצה כזאת או אחרת. אני אתן לך אפילו דוגמא נוספת שנוגעת לבית"ר, זוכר את המשחק מול בית-שאן שנגמר 3-2 לבית"ר משער בדקה ה-90? כל העולם ואחותו יודעים שהמשחק הזה היה מכור.
אתה יודע, אני לא מת על לוני הרציקוביץ', אני חושב שהוא לא תורם למכבי אבל יש דבר אחד שהוא אומר וצודק - לאוהדים בארץ לא מגיע כלום כל עוד הם לא מתנהגים כבני אדם. הרפורמות שהוא מנסה לעשות הן נכונות, חבל רק שהן לא יצאו לפועל.
ד"א, רק כדי להסיר את הספק, אני לא אוהד הפועל, לא מכבי, לא חיפה ולא בית"ר. לא אוהד שום קבוצה בארץ. הקבוצה היחידה שאני באמת עוקב אחריה, מתבאס ונהנה ממנה היא בארסה
