View Single Post
ישן 06-01-07, 19:37   # 7
solcito
חבר מתקדם

מיני פרופיל

solcito לא מחובר  

לא לקחתי מ-WEBMASTER. יש כמה פונקציות בסיסיות, והוספת תמונה/טבלה וכו' עשיתי ע"י פעולות בסיסיות ב-javascripts.

תראו אני יודע שהשיטה הזו לא עובדת ב-FF, אמרתי את זה פעמיים, שאלתי אם אתם יודעים מה הפיתרון.

meshuga, חחח, מה הקטע לשמור בסוד כאילו זה סוד מדינה... אני בטוח שזה לא אתה/זה שאמר לך המצאתם את זה וחבל שאתה לא משתף אחרים בפורום עזרה-לאנשים-במצוקה-בחינם-ובהדדיות.

בנושא של לקחת עורך מוכן- אני בשלבים אחרונים של פיתוח cms שאת כל חלקיו אני בניתי מאפס, בשביל שאם לקוח לא יאהב משהוא/יהיה באג מסויים אני אדע תוך שנייה, וגם מבסיבה הפשוטה שהמערכת הזו היא הבייבי שלי (בטח מוכר לכל המתכנתים כאן.). כל העורכים המוכנים בנויים כאילו משהוא בנה את כדור הארץ מחדש ומלא פונק' שךא ממש צריך (אולי פעם במילון שנה), ולמרות שאפשרת למחוק בהם מודולים זה סתם כבד ומליון שורות קוד מיותרות.
זאת דעתי לפחות, וד"א העורך שבניתי נראה טוב ובדיוק מה שרציתי, מה גם שהוא מותאם בדיוק למערכת שלי (למשל שאפשר להוסיף רק תמונות שהועלו במודול העלאת הקבצים).

בכל אופן, חבל שלא תוכל לעזור לי, למרות שאתה יודע את התשובה, אבל לפחות לפי התושבה שלך אני יודע שיש תשובה ואני אנסה לתור את הרשת בנסיון נואש למצוא אותו....

ואם כבר מדברים על תאימות, שמתי לב היום שיש לי בעיה גם עם רקע בטבלה שהוא תמונה. ניסיתי עם המאפיין background ואח"כ בעזרת css אבל כלום לא תופס ב-FF (שבוכה שאתרים לא נתמכים בו אבל כנראה שהפתרונות למתכנת לא ברורות מאליו, או שזה בעצם תוכנית מרשעת של מיקרוסופט?)
  Reply With Quote