View Single Post
ישן 29-12-06, 17:31   # 8
TalGarty
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל TalGarty שלח הודעה באמצעות MSN אל TalGarty

TalGarty לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי loading צפה בהודעה
טל,
המשתמשים בK לא יגידו כלום כי הם לא מתעסקים באנשים קטנים שלא מזיזים או משפיעים עליהם בדרך כלשהי. אני יכול להגיד לך שאם הוא היה מפרסם את הקישור שלו בK אני אישית הייתי מוחק אותו אבל לא הייתי פותח אשכול במיוחד עליו. אתה סתם נותן לו במה שלא מגיעה לו וזה לא הזיק לו, זה הזיק לך מה שעשית כאן. אם הוא היה מציף את הפורומים בקישורים לאתר שלו אז אתה צודק אבל הוא לא עשה את זה, הוא לא נעזר בפורום להחלפת קישורים ואני לא חושב שצריך לפתוח על זה דיון כמו שאתה קורא לזה. אם אתה מכיר את חברת NEARME גם הם פעלו בשיטת ספאם ולאט לאט אפשר לראות שהם הפסיקו עם זה כי הבינו שזה הורס להם.
אני לא מדבר רק על אליאב, הצגתי פה עוד כמה נושאים שונים.

ציטוט:
נכתב במקור על ידי null צפה בהודעה
טל, עזוב, אתה יודע שזה לא יעזור...
ספאם תמיד יהיה, וכשהוסטס עושים עמודי ספאם עם הלינק "קידום אתרים" (ראה למטה), זה חוקי? כן, זה חוקי.
למה? כי הוסטס הוא רכוש פרטי, ובעל הרכוש יכול לעשות בו מה שירצה

לגבי אליאב. לא יודע האמת, שיהיה לו לבריאות, ביום מן הימים אולי זה התנקם בו, ואולי לא.
כל אחד רואה את העולם בדרך שונה.

לכל אחד יש דרך משלו לעשות דבר כזה או אחר. לך תדע, אולי אליאב עלה על משהו? (ואולי לא )

בקיצור, מה אני יגיד לך טל, ספאם תמיד יהיה, לא משנה כמה ינסו להאבק בזה...
אני לא חושב(או לפחות מקווה מאוד שלא) שהלינק הזה קשור להוסטס והוא לא יותר מהחלפת קישורים.
יש עשרות אתרים כאלה, שכמובן כל המטרה שלהם היא בניית לינקים בצורת ספאם.

ועכשיו באמת, עזבו.. תעברו נושא שלא קשור לאליאב, טל באמת צודק לגבי הבמה המיותרת הזאת.
  Reply With Quote