View Single Post
ישן 26-12-06, 20:05   # 51
yoavz
עסק רשום [?]

מיני פרופיל

yoavz לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pro-Host.co.il צפה בהודעה
א. אני לא משקר פה לאף אחד, הכסף באמת שלו והכסף לא ממש בחשבון הוא עדין לא אושר ע"י הבנק השני ואתה יכול לשאול פקיד והוא יגיד לך שלוקח 3 ימים.
ב. אני לא מאיים כמוהו.
ג. אני לא מלכלך עליו.
ד. יש לי כסף אישי, אולי לא בבנק, אבל אני לא ישלם לו על השרת.. אני יודע שזה לא צק ללא כיסוי או דבר כזה והוא לא יעשה לי עוקץ, עד שהכסף לא יהיה בידיים שלי הוא לא יקבל שירות זה מה שבטוח!
ה. רגע מאיפה אתה יודע שהשירות בעסק שלי לא איכותי? התנסת על השרתים שלי? למה אתה חושב שאתה יותר טוב?
להזכירך לפני הרבה זמן פתחת עליי ביקורת שסגרו לך אותה אחרי 3 דקות למה? כי התלוננת על השרת של העסק שלי, אני לא יודע אם זה קשור למה שאתה עושה כרגע.
אתה לא מדייק בעובדות.
אני פתחתי ביקורת על שם העסק שמזכיר בצורה מדהימה את שם העסק הישן שלי - hostpro. בעל הדומיין המקורי שאינני יודע את שמו בזמנו הציע לי אותו בחינם מסיבה אחת - כי הדומיין כמעט זהה לשם החברה שלי. או שהוא חזר בו מתובנתו, או שהוא החליט למכור אותו לאדם עם אמות מוסר נמוכות משלו.

לגבי א' - ברגע שהכסף הופקד אצלך בחשבון הבנק והוצאת עליו חשבונית כחוק - אתה מסודר. צ'ק זה כמו התחייבות, יש הוצל"פ וכו' וכו'. ברגע שהכסף אצלך בחשבון בעו"ש אתה יכול להוציא אותו. אם החשבון שלך מוגבל בכל מיני צורות - הבעיה היא שלך ולא של הלקוח.

לגבי ד' - מזל שבבזק בינ"ל לא עובדים כמוך. כל היום היו נציגים שלהם בבנקים מושכים מזומנים, נוגעים בשטרות ורק אז פותחים מנויים ללקוחות.

לפי מה ש-אתה! מתאר השירות בעסק שלך לא איכותי. אני לא מסיק את זה בשום צורה ואופן משום מקור אחר. ברוב המקרים דרך אגב אדם עם עין חדה יכול ללמוד המון על החברות מהתגובות שלהם ולא המביקורת עצמה.