ציטוט:
נכתב במקור על ידי yoavz
בחיים לא ראיתי משהו כל כך מצחיק.
אני חושב שכדאי שתפרסם את מס' חשבון הבנק שלך - וכל אחד יעשה לך wire לכמה שקלים כדי שיהיה לך כסף לספק שירות איכותי ללקוחות שלך.
ממש מדהים - נגמר לך הכסף האישי, חשבון צעיר, בלה בלה בלה, מכל הסיפור עוד לא קראתי תירוץ טוב למה הלקוח שלך לא קיבל את השרת 4 שעות לאחר שהכסף הועבר אליך. לא בודקים ממי קיבלת הפקדה דרך הבנקט - בודקים דרך איש שירות של הסניף או דרך האינטרנט.
אנשים - תתחילו להיות רציניים.
אי אפשר שכל אחד יפתח חברה כשאין לו בחשבון אפילו 500 שקל כדי לטפל בלקוח ברמה הבסיסית ביותר.
שיהיה ערב טוב.
|
א. אני לא משקר פה לאף אחד, הכסף באמת שלו והכסף לא ממש בחשבון הוא עדין לא אושר ע"י הבנק השני ואתה יכול לשאול פקיד והוא יגיד לך שלוקח 3 ימים.
ב. אני לא מאיים כמוהו.
ג. אני לא מלכלך עליו.
ד. יש לי כסף אישי, אולי לא בבנק, אבל אני לא ישלם לו על השרת.. אני יודע שזה לא צק ללא כיסוי או דבר כזה והוא לא יעשה לי עוקץ, עד שהכסף לא יהיה בידיים שלי הוא לא יקבל שירות זה מה שבטוח!
ה. רגע מאיפה אתה יודע שהשירות בעסק שלי לא איכותי? התנסת על השרתים שלי? למה אתה חושב שאתה יותר טוב?
להזכירך לפני הרבה זמן פתחת עליי ביקורת שסגרו לך אותה אחרי 3 דקות למה? כי התלוננת על השרת של העסק שלי, אני לא יודע אם זה קשור למה שאתה עושה כרגע.