View Single Post
ישן 26-12-06, 08:47   # 52
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי cobano צפה בהודעה
ועכשיו תגובתי...

קודם כל, לא צריך מריבות ולא צריך שטויות כאן. לכל אחד יש את הבמה לטעון מה שבדעתו על הנושא.
אני אדבר בכלליות ואז בטון אישי:
בוא נסכם בכך שהתחרות הקודמת הייתה מיותרת לחלוטין, טוב לא יצא ממנה. היו נראה לי 20 משתתפים ואני מאמין שאף אחד לא למד משהו חדש ואף אחד לא "הצליח" ממש. הפרסים והתמורה עבור 6 חודשים (זה היה 6 חודשים לא?) היו זוועה ולא מתאימים למעמד ובכלל לקטגוריה "תחרות".

כעת אתם מעוניינים בתחרות חדשה, אבל תשאלו את עצמכם "במה זה יעזור לי?" האם כדי לכם לנסות ולהתחרות בשחיינים מקצועים או שחיינים בחוג בקאנטרי? היכן תלמדו יותר כאשר אתם מנסים להבין שחיינים בחוג בקאנטרי או שאתם מנסים להבין שחיינים מקצועיים?

במידה ותהיה התעניינות, וההתעניינות תיווצר אך ורק תוך תמורה הולמת בלבד אז אין בעיה לעשות מה שאתם מבקשים. במידה ומדובר כמו שאני רואה לפי ההודעות פה שמדובר במשהו קטן ואין ממש עניין ותועלת, כדאי כמו שציינו פה פשוט ללמוד ולשאול ולהתנסות בעיקר.

השמעתי את דעתי.
כמו שאמרתי קודם, לא בעיה למצא ספונס שיממן אחסון ודומיין ישראלי, זה לא אלפי שקלים אבל הרבה פה לא עובדים עבור כסף עם לקוחות (כמוני) .

בנוסף התחרות HOSTSCOIL הייתה לא רעה בכלל, למעלה מ-50 אלף תוצאות עדיין למרות שהתחרות התקיימה מלפני זמן רב מאוד.

העניין הוא שהתחרות יוצרת לך מאות אתרים שאתה יכול לעשות איתם החלפת קישורים ובעצם לא רק לקדם את אתר ה-SEO שלך אלא גם להעזר בו לקדם אתרים אחרים שלך.

מה יותר טוב לעשות החלפת קישורים עם מישהו שמקדם את האתר שלו? (מאשר עם כאלו שלא מבינים בכלל - אומנם פה אין שחייני אולימפידה אבל תמיד אפשר לקיים תחרות).

אתם מצפים ממשתמשי הוסטס ללכת וללמוד סינית בשיעור למתקדמים, לדעתי קודם צריך ללמוד בשיעור למתחילים.

תחרות ללא ספק יכולה לשפר את התעניינות המשתמשים בנושא וגם תגרום לחלקם לנסות להשתפר ולהיות יותר טובים.

עריכה: תראו הדיון הכי פעיל בפורום קידום אתרים זה דיון על נושא תחרו קידום אתרים... כדאי לעשות סקר רישמי ולראות מה העיניינים.

Last edited by satan; 26-12-06 at 08:50..
  Reply With Quote