View Single Post
ישן 24-12-06, 22:54   # 38
שאולי
חבר מתקדם

מיני פרופיל

שאולי לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine צפה בהודעה
אתה מעורר בי חלחלה. בדיוק כמו העם שלך. לך תצדיק רצח עם מאסיבי (שלא נחשיב עוד 50 מליון בני אדם שנהרגו, חוץ מהיהודים) בגלל שמישהו לא נטל ידיים בבוקר, או בגלל שהוא פלט זרע לבטלה.

יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי)

תפסיק למצוא לכל דבר תירוץ עצמי לדברים שאתה לא יודע!

אם אתה לא יודע איך הכל התחיל- בטוח אלוהים עשה את זה!!
אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו!
אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים!

אם ככה,
צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח.

זה מה שצריך לומר על אנשים כמוך שמצדיקים רצח עם.
תתבייש.
מסכים איתך!
וBHXHUI,ציטוט:"תהיו בריאים, הבנאדם שאל איך התנהלה מלחמת ששת הימים ואתם ניכנסתם לדיון איפה אלוהים היה בשואה."
אז ככה אם הוא היה שואל את השאלה הזו "בתמימות" אמיתית הייתי מבין אבל הוא בא לנגח,אתם החילונים הכופרים שלא שומרים שבת שעושים עבירות בגללכם יש פיגועים,מלחמות,בגללכם "האולהים הזה רצח מילוני אנשים" בגללנו.
איך אני יודע שהוא בא לנגח? מישהו נתן לו לינק לויקי ששם יש לו הסבר על המחלמה.הודעה אח"כ הוא כתב את הדברים הבאים:
"אגב, ממליץ לראות את את הסרט "שעת אפס" [מדבר על מלחמות ישראל, צבא וכדו']"
"אחרי מהלחמה אף אחד לא טרח להודות לו, כלכך הרבה ניסים -וכלום."
"אוקיי מצאתי לכם את הסרט "שעת אפס"
ממש מומלץ לצפות בו, אתם יכולים להריץ והגיע לקטע של מלחמת ששת הימים אבל
שווה לכם לראות את כולו.
לכל המתגייסים, המגוייסים והמתעניינים."

זה לא לנגח? זה סתם שאלה תמימה?
די כבר עם השטויות האלה אני לא מאמין באלוהים נקודה! אני איבדתי אנשים שקרובים אלי מאוד בפיגועים באינתיפדה האחרונה אז אני מבקש ממך שלא תגיד לי שזה"בגללי,ובגלל שאני לא דתי"
ושאר השטויות האלה.
  Reply With Quote