ציטוט:
המלחמה הזאת הייתה ידועה מראש בצבא ולממשל. ההערכות שהיו בערך 3 חודשים לפרוץ המלחמה שתוך שנה יהיה עימות עם החיזבאלה. אולי למנוע את ההתחמשות שלהם היה גורם לפתיחת המלחמה שנתיים-שלוש קודם, אבל מצד שני, אם לא מונעים את זה, לא משאירים את הצבא שלנו בצורה כ"כ נחותה לעומת מה שהיה בעבר.
|
אולי אתה יודע מה היה ידוע, אך לי אין מידע בנושא.
ציטוט:
לגבי שרון, חביבי, אולי הוא היה נותן ביטחון לאנשים אבל הוא לא היה יכול לעשות כלום. איראן תמשיך לפתח את הגרעין, סוריה תמשיך להיות במצב ביין מו"מ למלחמה, בשדרות עדיין היו נופלים קאסמים ואל-קאיידה - מה הם קשורים? הם פועלים בעולם...
|
א. בתור בנאדם שיודע כל כך טוב אם ידעו על המלחמה או לא חשבתי שתדע שראש המוסד התריע אתמול שאלקעאידה מעוניינים ומתכננים להתחיל לפעול בישראל.
ב. לא יכל לעשות כלום? הוא יכל, גם אולמרט יכול הענייו הוא שלא עושים כלום.
ג. סוריה לא במו"מ איתנו.
ד. איראן תמשיך לפתח את הגרעין? יתכן, לא מעניין אותי, אני ולדעתי רוב עם ישראל לא מפחדים מהם.
ה. חביבי, תחושת ביטחון זה דבר חשוב. לא יודע בן כמה אתה ומה עשית כבר בחיים שלך, אבל לי אישית בתקופת הצבא שרון נתן תחושת ביטחון, ידעתי שיש מנהיג בעל ניסיון שאפשר לסמוך עליו. ובקשר לאלה שאמרו שחיטות אז...היא לא מעניינת אותי, את השחיטות במדינה ניתן לראות מגיל צעיר עד המוות כך שאני לא שופט אדם לפי דברים כאלה, כולנו מושחטים.
ציטוט:
בלי האטום שלנו, אנחנו לא משתווים אליהם. אפילו אם הצבא שלנו יותר טוב, הם עולים עלינו במספר.
|
כאילו במלחמת השחרור, מבצע קדש, ששת הימים, שנות ההתשה וכיפור עלינו על האוייב במספר.
ציטוט:
יותר בכיוון של בן-אדם ריאלי שמודע למציאות.
|
לדעתי יש לך ביטחון עצמי מפורז, אני חושב שאתה יודע יותר לדבר מאשר יודע מה קורה.
ציטוט:
שרון בקדנציה הזאת שלו כראש ממשלה הבין כבר שכוח לא יפתור כלום ורק הסכם יביא לשלום אמיתי. סתכל על ירדן ועל מצרים, הסכם שמקובל על שני הצדדים ולמרות שבתכל'ס זה שלום קר, זה עדיין שלום.
|
אני בטוח שאם שרון היה מסתכל עכשיו על השלום וההנתקות שלו הוא היה מצטער.
ובכלל, אתה חושב שמישהו לא רוצה שלום? כולם רוצים, אבל למה תמיד אנחנו צריכים לוותר בהסכמי שלום?
ציטוט:
עם כול הציוד הזה שיש לנו "הצבא הכי חזק במזרח התיכון" עלק חזק הוא לא מדגד לאף אחד ת'רגליים
אחוז הנשירה מי הצבא הכי גדול !
אני אישית לא רוצה לשרת בצבא שלא מעניק לי ביטחון
עכשיו גם אירן מתחמשת מה עושה העולם כלום !
יושב רגל על רגל ולא עושה כלום
תנו תנו להם להתחמש שיפוצצו לכולם ת'פרצוץ
|
תתגייס לצבא לתפקיד משמעותי תדע אם אנחנו מדגדגים או לא ואם מפחדים מאיתנו או לא.
ואתה צבוע, עדיף שעכשיו אני לא אכתוב מה אני חושב עליך. אתה יודע רק להתלונן שהצבא לא מספיק חזק, מתלונן על אחוז הפחדנות (אתה מכנה את זה נשירה) ואז אומר שלא תתגייס.
בלי קשר להכל, אתה בנאדם לחוץ...הזכרת זיהום אוויר, בעיות כלכליות- אני מבטיח לך שבעיות לב הן יותר קשות, תרגע קצת.
ציטוט:
תירא איזה בעיה נפלה עלינו ! אולמארט ! שיביא עילנו את מלחמת העולם ה-3 עם הפה הגדול שלו !
|
חחח, באמת נראה למישהו שראש ממשלה פולט בטעות סודות גרעין של ישראל?