אבי אתה מפיל רק את עצמך ידידי.. תשים לב קצת יותר לאיך שאתה כותב פה.
ניקח את המשפט הבא: "לא אמרתי לו לעזוב זה לא אמור לעניין אותי".
אבל אמרת לי "אתה צריך שרת פרטי אני לא יכול להוסיף לך יותר תעבורה ממש שיש לך כי השרת שיתופי"
בקיצור אבי, קח לקח מהסיפור ותבין שלא לכולם יש אתרים של 500-1000 גולשים ביום.. וקח להבא בחשבון לשאול כמה תעבורה צריך האתר ומה הסדר גודל שלו, כמו שעושים בחברה מקצועית ולא העיקר לקחת כסף. כמו שאמרתי, חברת "שרתים" ענה לי בכל כך מקצועיות שהייתי רץ אליהם אם היה לי קצת יותר כסף וזה מה שאני אעשה, הוא נתן פתרון מעולה כמו שאני הייתי נותן כשנהלתי את החברה שבידיים שלך כיום.
"לא אמרתי לו לעזוב..." - מה אתה ילד קטן? אתה צריך להגיד לי לעזוב כדי שאני אבין שאתה לא יכול להחזיק אותי? אתה אדיש ידידי, יש לי כ חצי מיליון גולשים שונים ביום באתר ואתה מצפה ממני לחכות לך כל פעם שתענה עם התירוץ של "אני בחווה אין לי קליטה", "התקשרת מחסוי"? ואגב, תשתדל להיכנס קצת יותר לשרת IRC של אופלאג, אתה תבין כמה לקוחות בחו"ל זועמים עליך בגלל שאתה לא זמין ותבין שאני לא היחידי, עכשיו אנשי הפורום פה כנראה אתה מאכיל אותם ורוד, בתור אחד שמסתכל מלמעלה איך אתה לקחת את החברה שאני נהלתי בידיים שלך, אני שומע תלונות מפה ועד הודעה חדשה ועובדה שאיך שקנית את החברה ישר 3-4 לקוחות עזבו כי היה להם הכרות איתך בעבר ואני מעדיף לא להוסיף כדי לא להזיק לך עוד בנוסף למה שאתה מחרטט לי פה עכשיו.
אם אתה רוצה, אני אשמח להביא אותם פה לפורום כדי שיגיבו ויוכיחו שיש להם הכרות איתך בעבר ובמיוחד על הזמינות שלך.
תודה ולהתראות ידידי. מקווה שהפקת לקח בנוגע לאתרים בינלאומיים.
|