ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze
אין קשר ליפה נפש או לא. המשטרה עברה על החוקים אותם היא אוכפת. קצת אסבורדי, לא?
ותאמין לי ש-35 שנה להיות בתא מבודד, בלי לראות נפש חיה, זה לא עונש קל. הוא כבר ניסה להתאבד בעבר בכלא.
ולטובתך, תלמד איפה אתה חי. תלמד אזרחות, זה לא ימי הביניים פה. או שתעבור למדינות עם משטר דיקטטורי, כמו איראן. שם מעשה כזה זה כלום.
ד"א, במשחקי הכדורגל המשטרה לא כזאת מטומטמת. זה יותר הקהל המטומטם שלא מוכן להקשיב להמלצות המשטרה.
|
לטובתך.. אני מציע לך קצת לצאת.. לראות עולם.. לך פעם למשחק כדורגל ותראה.. אין לי כוח להכנס לזה ואני יכול להבטיח לך שאני צודק..
המכות שנתנו לו היו גם היו אחרי שהוא השתולל בתא.. השוטרים יודעים להיות גם אכזריים.. זה לא דבר חדש.. אפשר לראות את זה בעוד הרבה מקומות..
אז
במקרה הזה אין לי בעיה ומצדי שימשיכו להרביץ לו... זאת הדעה שלי.. יש לך בעיה עם זה? זה לא עניין שלי.. שירגיש קצת כאב ופחד.. הוא גרם הרבה יותר לנאנסות.. עשה ל14 בנות נזק בלתי הפיך לכל החיים.. חוץ מזה שזה לא היה קורה אם הוא לא היה בורח.. עכשיו קל לכולם להגיד איזה מסכן הוא ושיעזבו אותו בשקט .. "35 שנים בכלא זה מספיק".. אבל רק לפני כמה ימים הוא צחק על כולכם .. תאמין לי אני יודע טוב מאוד מה זה 35 שנה בכלא.. אבל מצדי שיתנו לו 70.. האיש הזה פסיכופט , אנס באכזריות 14 בנות וגם נהג להכות אותם היטב.. כל שניה שהוא בחוץ זה דבר מסוכן לציבור.. ובגלל זה היה כל המרדף הזה 24 שעות ביממה..
אתה צריך קצת להכיר את הצד השני ולהכיר במה שקורה בעולם בארץ ולא רק לחשוב ישר בלי לסטות ימינה ושמאלה..
עוד משהו.. כל הצילום הזה היה בדחף ולחץ העיתונאים והצלמים.. העיתונאים עצמם אמרו זאת.. ראה מה שנאמר אתמול או שלשום בערוץ 2..