ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze
זאת התגובה הכי מטומטמת ששמעתי. כנראה שאתה לא יודע מה זאת דמוקרטיה.
בדמוקרטיה המשטרה אחראית על אכיפת החוק והבאה לדין, בתי המשפט אחראיים על גזרי הדין. השופטים קבעו שיהיה 30 שנה בכלא וזה יהיה עונשו. לא משנה כמה הבן-אדם הזה נתעב על מה שעשה, הוא עדיין בן-אדם. אתה צריך להתבייש בכלל שאתה אומר "זה לא מספיק טוב לכם". המשטרה הזאת שלך (ושלנו) אפילו לא תפסה אותו, האזרחים תפסו אותו. כל מה שהמשטרה עשתה זה פישלה, הביאה פחד לרחובות ובזבזה את כספי הציבור (מיליון שקל על כל יום שהוא היה חופשי!). השוטרים האלו חייבים לעוף מהמשטרה הרקובה הזאת, זה לא מוסיף להם ולנו כמדינה כלום.
ומה הייתי אומר אם הוא היה אונס מישהי עכשיו? הייתי אומר שצריך לפטר את כל צמרת המשטרה ולתבוע ישירות את האחראיים לבריחתו על סיוע לפשע (ותאמינו או לא, דברים כאלו מתקבלים בבית משפט, אפילו בישראל).
|
אווו הנה התגובה החכמה שלך הגיע
תבינו הכי קל לבקר מישהו כל עוד לא הייתם "בנעליים שלו"
זה הדבר הכי קל להגיד שהמשטרה שלנו גרועה והם לא עושים כלום ולמה אנחנו בכלל משלמים להם מיסים,אבל תבין שנייה מה אתה בכלל אומר.אני לא רוצה לחשוב איפה הינו בלי המשטרה או הצבא(מתאים לאשכולות אחרים שבהם דיברו שהצבא שלנו חסר תועלת).
ומאיפה בכלל יש לך את החוצפה לדבר על קצינים במשטרה ולהגיד שהם רקובים וחייבים לעוף מהמשטרה,מי אתה בכלל שאתה יכול להגיד דבר כזה?
עשית בכלל שמינית ממה שהם עשו בישביל המדינה?
אז במקום רק להתלונן אולי תתחיל גם לחשוב קצת.