ציטוט:
נכתב במקור על ידי elad-o
אני איתך, לצערי....
בגלל כמה מתחרים הוציאו אותי מגוגל אדסנס.... והייתי מרויח שם מצוין...
ואני לא ילד קטן שירמה בזה... הייתי מודע להשלכות ולכן לא רימיתי...
מה שמעצבן אותי זה שהם לא נותנים לך אפשרות לערער על כך, והם לא מאפשרים לך לדבר על כך איתם...
אם מישהו באמת רוצה להוציא אותכם מהשירות... הוא ילחץ לכם על הפירסומות הרבה פעמים ביום... ואתם בחוץ! אין חזרה...
אותי אישית זה ביאס לאללה... כי אחרי 2 תשלומים של 200 דולר + היתלהבתי...
אבל... מקווה שלכם זה לא יקרה! שיהיה לכם בהצלחה... ובאמת יפה 10 דולר ליום!
בהצלחה!
|
זה בעיה שגוגל מפילה על כל הוובמאסטרים, הרי אם הם מבחינים בין קליקים אמיתיים לקליקים שנגרמו בזדון וכו' - למה פשוט לא להחשיב אותם? הרי זה הרבה יותר פשוט ...
אבל לא, במקום זה הם יסגרו לך את החשבון. אפשר לערער אבל לא שמעתי על אף אחד שהעירעור שלו התקבל + למה אין שירות לקוחות מסודר לחברה בסדר גודל של גוגל? זאת הפקרות ...
ועוד משהו, הם טוענים שהם מחזירים את הכסף של אותם הקליקים ה"לא טובים", אני בספק אם הם עושים את זה ושמעתי כבר על אנשים שסגרו להם חשבונות גם עם כמה אלפים = כסף נקי לכיס.
בקיצר שאנשים יתעוררו, גוגל זה לא החברה הכי ישרה בעולם כמו שרוב האנשים חושבים, זה אפילו עובדה, לא מזמן הם שילמו 90 מיליון דולר למפרסמים שטענו שהפרסומות שלהם הוקלקו סתם. הם שילמו את ה 90 מיליון האלו לאחר שהייתה תביעה בבית משפט של מספר מפרסמים, המשפט כמובן לא הסתיים, הם פשוט עשו הסכם שהם ישלמו להם והם יורידו את התביעה - נקודה למחשבה?