ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pilmen
עיבדתה אותי קצת...אתה אומר שיש תוכנות אשר מבטלות רפרר...מה שיגרום למשתמש לא לראות את האתר...אז מה הקטע של התוכנות האלא? או שפשוט לא הבנתי אותך (דאמט יש לי בלוק על הראש...לא יכול לחשוב על היום =/)
|
מה לעשות, יש תוכנות כמו Norton Internet Security, כמו שאמרתי מקודם, שככל הנראה ללא ידיעת המשתמש, מסיבה שאני ממש לא יודע למה (יותר מאובטח?


) מוחקות את הערך ברפרר, יש אפילו דפדפנים מסוימים שעושים את זה, ואז, אותם משתמשים לא יוכלו להיכנס לאתר כי הגישה נחסמה.
רפרר זה מידע יותר מידי לא אמין, את הרפרר הלקוח שולח, והשרת אוכל אותו בלי מלח. זה לא כמו IP, שיותר מסובך לזייף, מכיוון שהשלקוח שולח, והשרת שולח ל- IP שהלקוח אמר לו, אז זה יותר מסובך.. אבל אפשרי. פה, אין שום קושי בלעבוד על השרת ואי-אפשר לעשות עם זה כלום, וכמו שאמרתי יש תונכות שמוחקות את זה.. בגלל זה, לדבר כל-כך חשוב לא מומלץ להאמין במידע הזה.
מה שעוד יותר מפחיד, זה שבלי SSL אפשר בקלות ליירט את מה שהמשתמש כתב אבל זה לא קשור לנושא
אגב, לא מניסיון אישי.. זה מה שאמרו לי ששאלתי על רפרר, ולאותו אחד היה ניסיון אישי