ציטוט:
נכתב במקור על ידי il
אני לא מכיר אותך אישית, ואני גם לא פונה אלייך אישית, (וגם המחשב הזה של ליאור לא נמצא אצלי בארון), סתם מחאה של מישהו שמיסתכל מהצד.
בכל זאת אתה לא הראשון שנמאס לו לתחזק אתר (כי הוא לא מביא כסף), ושילמת לליאור כסף (למרות שאתה טוען שלא הרבה), אז אתה מוציא את העצבים על האתר שלך, על ליאור...
בא לך לסגור תסגור... אבל למה ככה?? (אולי בגלל שלפרסם שנכשלתי עם הרעיון, או שהרעיון שלי לא שווה, ובגלל זה אני סוגר[ולא ראיתי את האתר שלך עדיין אפילו, בלי קשר] מצריך יותר בגרות?)
אין לך זמן לזה, מבחנים, בלה בלה, מכירים את כל הסיפורים.
אף אחד לא יאמין לך שסגרת אתר אינטרנט בגלל האיחסון של האתר, כמו שציינת ואתה יודע יש המון חברות.. הקישור בין השירות של ליאור, לסגירת האתר חצוף.
איל
שרתים
|
תראה אני שילמתי לליאור כסף אני מצפה לקבל את התגמול בדיוק כמו התשלום
חבל שאתה מדבר בלי שאתה יודע האתר שלי היה שירות העלאת קבצים חוץ מעדכון או שיכלול פעם ב...לא היה מצריך תחזוק בכלל והאתר מצליח וגם עכשיו שלא עובד עדיין מצליח
אני לא רוצה לסגור אבל האכזבה מליאור שיתקן כל הזמן תשרת שנופל ויש בעיות כבר הגיעה לי עד הראש ולא יכולתי יותר טלפונים הודעות והכל...אז אמרתי שאני אסגור תאתר ואני בטוח שגם לך יש שברונות כאלו שממש ממש מאכזבים אותך ונמאס לך אז אתה אומר והיום שראיתי כמה חשוב לאנשים חשבתי שנית ואמרת שבשביל שירות מגעיל כמו שקיבלתי והכל אני לא יפסיק את השירות ועוד שלוש ימים עד שבוע השירות יחזור...ומבחנים לימודים וכל זה עברתי את זה אני לומד עד 12-11 ככה שזה ממש לא הבעיה ואני ממש כועס שאתה בתור בן אדם גדול ונבון לא ביררת לפני מה היה האתר שלי ומה הוא שימש והאם הוא היה מצליח וסתם רשמת אני מבין שיש לך קשרי עבודה עם ליאור בנוגע לשרתי משחק או שהיה ויש בינכם קשר טוב אבל זה לא סיבה שתבוא פה ותזרוק האשמות ללא כל בסיס