ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
אייל אתה ממש לא צודק
אני נותן את דעתי למשך כל החצי שנה ולא רק על התקופה של הפירמוט
ואתה צודק חברת נמדדת על הטיפול והתחזוק שלה ועל זה הביקורת אני לא רואה כן שביקשתי מאה אחוז אפטיים אבל שבועים-שבוע ללא נפילה וללא תקלה חייב להיות בחברה תיקנה וזה המינימום לדעתי כי יש חברות עם 30-40-50 ועוד ועוד יותר אפ טיים אבל זה לא ביקשתי.
וגם כשיש נפילה ביקשתי שתסודר יותר מהר ולא שליאור רק יעביר תהודעה וזהו הוא עשה תעבודה שלו ממש לא ככה וגם כשאני אומר לו שיודיע לי במידה ותוקן הוא לא מודיע ולא אחראי בקיצור הוא עדיין לא מפנים את הדבר הזה שלא כל האתרים שאצלו הם חובבנים או אתרים של ילדים קטנים שאם יפול יום יומיים שבוע זה לא נורא ובגלל זה היחס והתגובות שלו על נפילות וכדומה
|
אני לא מכיר אותך אישית, ואני גם לא פונה אלייך אישית, (וגם המחשב הזה של ליאור לא נמצא אצלי בארון), סתם מחאה של מישהו שמיסתכל מהצד.
בכל זאת אתה לא הראשון שנמאס לו לתחזק אתר (כי הוא לא מביא כסף), ושילמת לליאור כסף (למרות שאתה טוען שלא הרבה), אז אתה מוציא את העצבים על האתר שלך, על ליאור...
בא לך לסגור תסגור... אבל למה ככה?? (אולי בגלל שלפרסם שנכשלתי עם הרעיון, או שהרעיון שלי לא שווה, ובגלל זה אני סוגר[ולא ראיתי את האתר שלך עדיין אפילו, בלי קשר] מצריך יותר בגרות?)
אין לך זמן לזה, מבחנים, בלה בלה, מכירים את כל הסיפורים.
אף אחד לא יאמין לך שסגרת אתר אינטרנט בגלל האיחסון של האתר, כמו שציינת ואתה יודע יש המון חברות.. הקישור בין השירות של ליאור, לסגירת האתר חצוף.
איל
שרתים