View Single Post
ישן 21-10-06, 12:37   # 57
AvishySH
חבר וותיק

מיני פרופיל

AvishySH לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי storing
אתם נראה לא מבינים, היה לי אליהו הסכם כל שהוא ועדיין לא התחיל לי הריסיילר,
שילמתי 600 שקל (+100 שקל שהייתי צריך לשלוח לו) ל4 חודשים ועדיין נשאר לי 4 חודשים,
וחוץ מיזה לא כל כך נהנתי, כל יום נופל לך השרת ואנשים רק מתלוננים, לא סתם ביקשתי החזר כספי
בולשיט..!!!!

בואנה יוסי אתה בנאדם ממש צבוע...!!!
התקלות התחילו בשבוע שעבר ואני מאז רק משתגע מול מתחזק ומול שלום כהן (kreamer) כדיי לסדר את התקלה.

ואם יש פה לקוחות של dream-serv או שלי או של people שיגידו איך היה השרת (עד שבוע שעבר).

סתם מבלבל בשכל שהוא לא נהנה והיה נפילות.

כזה גיבור גדול מנסה לצאת צודק. אתה בעצמך כתבת לי שאתה מבסוט מכל רגע והייתה לך חבילה שאמורה לעלות 600 שקל בחודש (בהגזמה קצת כן?) אבל מי נותן 20GB אחסון ו unlimited כל השאר כולל התעבורה ו SSH לארבעה חודשים?? אתה עוד מתלונן?
זה אפילו לא ריסיילר זה אשכרה מיני ייעודי רק לא הגבלת משאבים מלבד שטח האחסון! אתה אמור להוריד ת'כובע לבקש 400/450 שקל וללכת לחפש חברה / שרת / אדם אחר שיאכסן אותך. ולא חסרות פה חברות מעולות (לא אנקוב בשמות רשימה ממש גדולה).

אל תתחיל למכור לנו חארטות כי אני יודע בידיוק מה קרה ואני גם יכול לפרט את התקלות וגם שעות רשומות אצלי ...הכל... למה? כדיי לפצות את מי שמגיע לו וואלה קיבלו פיצוי גם לך הציע פיצוי ולא רצית.! בעיה שלך.!!

אם זה היה קורה לי באופן ישיר (זה לא היה קורה ויש חוזה והכל) לא רק שלא הייתי מחזיר לך ת'כסף אבל הייתי נותן לך את הריסיילר... שילמת? קיבלת.. ואני בן 18 והחוק חל עליי אם יש בעיה...תתבע אותי אבל לא איתי עשית את ההסכם.

תפתור את העניין עם אליהו ונגמר הסיפור.

אבישי שמחוני.