View Single Post
ישן 15-10-06, 04:32   # 8
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

גשם גשם משמים, סוף סוף התחיל החורף...

בקשר למחקר, ידוע וידוע- אני אישית תמיד חשבתי שנרגילה מזיקה יותר לריאות.

בקשר לאמרות שרצות פה: "חיים פעם אחת"- המשפט הכי מטומטם שהאנושות המציאה.
נכון, חיים רק פעם אחת אך אם אתם חושבים שיאללה נהנה ואז נמות מסרטן זה כיף אני ממליץ לכם ללכת להתנדב לעזור לחולי סקטן בבתי חולים ולראות כמה זה "כיף".

ציטוט:
כל דבר מזיק.. אפילו ללכת ברחוב(פליטה של מכוניות ואוטובוסים) וללכת לים(קרינה של השמש).
אבל זה דבר שקשה למנוע ולפעמים בלתי אפשרי, עישון אפשר למנוע וכך להוריד גורם סיכון אחד.

ציטוט:
בשבילך זה להרוס,
בשבילי..זה חלק מההרגעות ה(כמעט) יומית,
נרגילה? בעצם לא משנה, כל מה שמוציא עשן זה חרא- ואני אומר זה מניסיון לא ארוך כל כך אבל לא קצר של 7 שנים של עישון (סיגריות, נרגילות...כל מה שיש).

ציטוט:
אתה בכלל יודע מה זה להיות מכור?
להיות מכור זה אומר שאתה חייב את זה, כלומר לא תגמור יום בלי לעשן.
בוא אני אסביר לך מזה מכור מניסיון אישי:
אתה ממש לא חייב את זה (לפחות ככה אתה מרגיש), אתה יכול לגמור יום בלי לעשן אבל ברגע שהגוף שלך מכור אם לא תעשן יום שלם אתה:
-עצבני
-עייף
-עצוב

וזאת רק ההתחלה...פתאום אתה מדליק סיגריה, אתה מרגיש שהשרירים משתחררים, שהראש נרגע (לא חושב על כלום) לוקח נשימה גדולה מהאוויר ואומר כמה החיים טובים- אם הגעתם פעם אחת לרגע כזה תדעו שאתה מכורים.

ציטוט:
זה מרגיע מאוד.
אוהוהו עניין הרוגע. בו אני אתן לך עצה, אני עישנתי מגיל 15 עד כמעט 23 (עכשיו אני מעשן קצת, עד 23 כבר לא אעשן בכלל) ואם אתה רוצה להירגע תתחיל לעשן הרבה סיגריות, הרבה מאוד. לך שתתמכר כל סיגריה תרגיע אותך - ממשמומלץ לאנשים שאוהבים רוגע.

ציטוט:
אדם במומצע 2-3 חפיסות ביום ?! , לפי דעתי 2-3 חפיסות ביום זה רק גרושות!
יש כאלה, בדר"כ אחרי 15-20 שנה הם שוכבים בבית חולים ולא מאמינים איך זה קרה להם.

ציטוט:
נרגילה? סמים? התמכרות?
שתיהיה בריא אבל אתה ממש אבל ממש לא בכיוון הנכון.
אוי, כמה שהוא בכיוון הנכון...

ציטוט:
אדם מעשן נהנה ? כן שיהנה ויחיה ! אתה לא מעשן ואתה נהנה ? כייף לך אבל אל תגרום לאחר להפסיק את ההנה שלו !
אין אנשים שאחרי גיל 30 נהנים לעשן (הם יכולים לסבן אתכם עד מחר- לא משנה מה יגידו, נהנים הם לא)- הם חייבים לעשן.

ציטוט:
רק עכשיו גמרתי 3 ראשים :/

חח לא נורא, חיים רק פעם אחת :]
כמו שאמרתי בהתחלה, תדמיין את המצב הבא:
גיל 45, אתה נשוי, נניח שני ילדים. אתה עדיין בראש של חיים פעם אחת? סבבה ממשיך לעשן.
פתאום הפלא והפלא, לך זה קרה- סרטן ריאות/לשון/גרון אם כל דבר אחר שנרגילה יכולה לגרום- אני בטוח שלכל הסובבים אותך יהיה ממש כיף לבוא לטיפולים כימו', אבל עזוב...חיים רק פעם אחת.

דברי סיכום,
חברה, מה שאתם עושים עכשיו (רובכם- לא כולכם) אני כבר מזמן עשיתי . לחיות פעם אחת הייתה הסיסמת חיים שלי. אני בנאדם שהיה אומר חיים רק פעם אחת ובאמת חי לפי זה...אתה באמת חושבים שלחיות פעם אחת זה לעשן נרגילה וסיגריות? אתם לא יודעים איפה אתה חיים...

אחרי ש"חייתי פעם אחת" כמה שנים אני יכול להגיד לכם רק דבר אחד- עדיף לחיות פעם אחת והפעם אחת הזאת תהיה ארוכה, בריאה ומלאת הנאות שלא מזיקות לבריאות.

תחשבו על זה רגע כל אותם בני 14-17 בפורום שחושבים שהם יודעים מזה לחיות פעם אחת, קחו המלצה ממישהו שבאמת עשה את זה- לא שווה.

Reply With Quote