View Single Post
ישן 15-10-06, 03:03   # 3
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi
אדם אחד בן 20 יצא ברחוב כולו רוקד לו ושמח כי הוא בריא והכל נקי כי לא מעשן לא שותה לומד ומשכיל עבודה של 6000 שקל בשבוע לא חודש ! חחח פתאום פייייייייייפיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ייייייייייייווווווווווווווו דוששששששששששששש משאית אחחחחחח כמה שחבל אה ?
לעומת זאת בן אדם בן 90 מעשן מזריק אבל הוא חיי מה שאומר שה"הוכחות" האלה זה עניין של אלוהים אם הוא רוצה שתמות אתה תמות !
כל אחד מת בסופו של דבר הקטע אם אתה נהנה בחיים !
אדם מעשן נהנה ? כן שיהנה ויחיה ! אתה לא מעשן ואתה נהנה ? כייף לך אבל אל תגרום לאחר להפסיק את ההנה שלו !
כמו שאני יגיד לך שאחד שמעשן בגיל 60 עובר כל שבוע טיפולים, יש לו סרטן, הוא סיעודי..
לעומת זאת, אחד שלא מעשן בגיל 60, עדיין עושה ריצת בוקר...ומצליח להשתין לבד ..

עכשיו בוא נדבר יותר על המשאית, תאמין לי שאם היית יודע מתי היית נדרס/מת היית קובע לעצמך אם לעשן...
אבל אם היו אומרים לך שאו שתחייה עד 90 בלי עישון או עד 70 עם עישון?...

בקשר ל"כל דבר מזיק", כמו שאמרתי, פרופורציות.....זה כמו שאני יגיד שיותר אנשים מתים במכונית מאשר באופנוע, אבל זה בגלל שיש פחות אופנועים, אבל אם תעשו אחוזים תסתכלו מה יותר גבוה, אותו דבר תעשו עם עישון לעומת הדברים שגם מזיקים לפי מה שאתם אומרים...

אני לא הולך להגיב פה יותר, כל אחד יעשה מה שבא לו, אני לא הולך להטיף פה מוסר, אני רק רציתי לתקן את הקטע של "כל דבר מזיק" כי זה ממש לא קשור לדיון.
  Reply With Quote