ציטוט:
נכתב במקור על ידי Spooky
אני כמו טל סופר ימים בחודש וחצי שנישארו לי בשעה טובה אפילו אפשר להגיד בחודש האחרון.....
אני בכלל עכשיו גיליתי שחברת NETVISION אינה יכולה להיכנס לשרת מכיוון.....
וכן ליאור לא היית מאמין אבל דיברתי עם חברת נטויז'ן והם עשו בדיקה יסודית עם הטכנאים שלהם....
ואפילו הגעתי לטכנאים הגבוהים ב012 בקשר לשרתים...
ולא ידעו אף אחד מה להגיד לי בסוף לאחר כ...12 שעות שהשרת לא פועל נטויז'ן בטובה מחייגת אלי ואומרת שהם לא קיבלו אפילו בקשה לעדכן DNS זה נשמע לך הגיוני?
אתה לא עונה בטלפון בבקשה תברר את מה שהם אמרו לי....
לקוח רגיל של נטויז'ן לא יכול להיכנס כי אפילו לא נשלחה בקשה לעדכון DNS....
|
שלום לך ,
לפני שארים טלפון עכשיו לשתי חברות האינטרנט , NETVISION ו INTENET ZAHAV , רצוי שתדע דבר מה שאבי , שברשותו כבר 25-30 שרתים אם לא יותר , יודע יותר טוב ממני ,
הוא אומר כי עידכון DNS בחברות אינטרנט מתבצע פעמיים בשבוע .
כמו כן , הוא אמר לי שלא בטוח שהם בכלל יסכימו להעביר לי DNS בו במקום , אך בכל זאת אנסה .
שאלתי אותו למה דווקא החברות הללו מתעדכנות כל כך מאוחר - אמר לי כי מניסיון אלו החברות האחרונות שמתעדכנות לצערו .
שים לב :
ברק - עד לפני יומיים לא פעל , כעת פועלים כל האתרים .
012 - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם
בזק בינלאומי - עד אתמול רק לחלקית מהמנויים עבדו האתרים - כעת עובדים לכולם
ACTCOM - עד אתמול רק לחלקית מנמוניים עבדו האתרים - כעת הכול עובד
HOT בכבלים - עד אתמול לא פעל , כעת פועל .
אלו החברות שעד אתמול לא הכול עבד בהן , כעת הכול עובד .
החברות האחרונות שנותרו בתור :
NETVISION+ INTENET ZAHAV .
כרגע אני אנסה להתקשר לחברות האינטרנט הללו , לנסות ולראות מה אוכל לעשות בנידון .
במידה ויסכימו לזרז את תהליך עידכון ה DNS לאדם זוטר שכמוני במדינת ישראל - אהלן וסהלן .
במידה ולא - נאלץ לחכות עד שהעידכון יסתיים אצלן במלואו , אין ברירה אחרת .. אני לא שולט בשרתי ה DNS של החברות הללו .
טל - לואדינג , הסיבה שלא חזרתי אלייך היא כי הפלאפון שלי בדיוק נכנס לתיקון כשאמרתי לך עוד מעט ויצא בשעה 7:10 הערב .
חזרתי אלייך , לא ענית , השארתי הודעה במענה הקולי עם הסבר בדיוק כמו שמופיע כאן .
תראו , אני נתתי לכם את מירב שירות שרק יכלתי .
תשובות לא ענייניות ? נתתי לך תשובה עניינית , ש DNS זה לא האחריותי .
תשובה עניינית בנוגע להתקפות ? אמרתי לך שבהתקפות ובמיוחד באיי פי ש 012 חוסמים אין מה לעשות , אין חסימה נגד התקפות מלבד חסימת איי פיים ורכישת פיירוואל ב 30 אלף דולר או יותר , שאינו עומד על הפרק .
אני נתתי לך תשובות הכי ענייניות שיש , הבעיה היא , שאתה לא האמנת לי לאף תשובה שיצאה מפי .
למה אמרתי לך "לך תשאל" ? שוב , כי לא האמנת לי , אז אמרתי לך - לך תשאל אולי תאמין למישהו אחר ולא לי .
אני נתתי הסברים , ישבתי שעות מול המסך , פירטתי ונימקתי וראית שנשארתי איתך ואמרתי לך כי כל הבעיות שהיו לך באתר יתוקנו והן אכן תוקנו .
השירות ללקוח כרגע הוא ב 85 אחוז מבחינתי , אני עונה לטלפון 85-90 אחוז מהזמן , אני נותן תשובה כמה שיותר מיידית , אני מנסה למצוא פיתרון כמה שיותר מהיר .
לא כל בעיה טכנית אפשר לפתור בשעה וחצי , מה לעשות .
אני נתתי הכול מעצמי למען הלקוח , רוצה לעזוב ? זכותך . לא אעצור אותך .
אני רק שלם עם עצמי שנתתי לך תמורה מלאה למחיר ופיתרון לבעיות באשר הן .
אני יצאתי פייר , ואתה ?