ציטוט:
תראה יש לי בעיה אחת מאוד גודלה וזה שאני בכלל רק בן 13 ואני לא יכול ללכת לקורס אני עוד לומד אני רק בכיתה ט(עוד מאט אני בן 14)אני לא יכול לעבור קורסים בגיל שכזה וזאת גם סיבה למה החשיבה היצירתיתי שלי לא כל כך טובה ובגלל זה יצא לי כזה אתר גרוע אבל זה לא אומר שאני יתייעש אני ימשיך לנסות בבית עד שלא יצא לי משהוא טוב אני יראה אתרים ועיצובים אחרים יקח דוגמאות ויבנה משהוא טוב מאוד.תראה אני יודע כמאט את כל הכלים בפוטושופ אבל אין לי מספיק יצירתיות בכדי לדעת איך לשלב אותם ובגלל זה יוצאים לי איזשהוא חירבושים כאלו כמו פה זה ממש שטויות מה שעשיתי אני לא מבין למה אבל למשהוא כשאני עובר מדריכים זה ההכל יוצא לי טוב אבל כשאני מחליט לנסות לבנות משהוא מהראש יותא לי משהוא ממש ממש גרוע אני חושב שאני צריך לעבוד עוד המון מדריכים וטיפים על בנייתי עיצובים
|
לקורס אפשר ללכת מתי שרוצים, זה על חשבון הזמן הפנוי.
ומה שאני לא אוהב שממציאים תירוצים, בסדר לא יצא לך טוב אתה עוד תשתפר אבל למה:
ציטוט:
וזאת גם סיבה למה החשיבה היצירתיתי שלי לא כל כך טובה ובגלל זה יצא לי כזה אתר גרוע
|
תאמין לי שאין קשר, אתה פשוט מעצב בחיתולים. חשיבה יצירתית זה לא משהו שיבוא עם הגיל, למשל: אתה חושב ששחקן כדורגל בעל כישרון גדול השיג אותו רק בגיל 15-16? לא, בדרך כלל יש לו את הכישרון מאז שהוא קטן.
בהצלחה...