View Single Post
ישן 09-10-06, 10:34   # 8
חיים
חבר וותיק

חיים's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל חיים שלח הודעה באמצעות MSN אל חיים Send a message via Skype™ to חיים

חיים לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
תראה, למרות שאתה רק מתחיל החשיבה הגראפית לא כל כך טובה.
קודם כל הצבעים: מזה הורוד-כחול הזה בכל העיצוב?
תמונות: באמת נראה לך שהתמונה באמצע העיצוב במקום? גם התמונה לא קשורה, גם המיקום שלה גרוע.
הבאר: למה הפונט כזה ענק? באמצע העיצוב אתה צריך לחשוב: האם אני הייתי רוצה להיכנס לאתר כזה? גם התמונה בצד שמאל העליון מגעילה.

תראה, יש דברים שגם מתחילים יודעים לעשות ואתה יכול לראות את זה בפורום:
בבלוק מידע הגדול, למה הפס של הכותרת רחב יותר מהבלוק? אם זה בכוונה אז עוד יותר גרוע. ולמה הפונט יוצא מהשטח שלו?

תראה, יש הרבה מקום לשיפור- יש מתחילים שהתחילו הרבה יותר טוב ממך, אבל תהיה בטוח שיש כאלה שהתחילו יותר גרוע. תנסה לקרוא מדריכים, ללמוד מאנשים ואם אתה כל כך אוהב את התחום לעבור קורס- אתה עוד תשתפר.

בהצלחה.
תראה יש לי בעיה אחת מאוד גודלה וזה שאני בכלל רק בן 13 ואני לא יכול ללכת לקורס אני עוד לומד אני רק בכיתה ט(עוד מאט אני בן 14)אני לא יכול לעבור קורסים בגיל שכזה וזאת גם סיבה למה החשיבה היצירתיתי שלי לא כל כך טובה ובגלל זה יצא לי כזה אתר גרוע אבל זה לא אומר שאני יתייעש אני ימשיך לנסות בבית עד שלא יצא לי משהוא טוב אני יראה אתרים ועיצובים אחרים יקח דוגמאות ויבנה משהוא טוב מאוד.תראה אני יודע כמאט את כל הכלים בפוטושופ אבל אין לי מספיק יצירתיות בכדי לדעת איך לשלב אותם ובגלל זה יוצאים לי איזשהוא חירבושים כאלו כמו פה זה ממש שטויות מה שעשיתי אני לא מבין למה אבל למשהוא כשאני עובר מדריכים זה ההכל יוצא לי טוב אבל כשאני מחליט לנסות לבנות משהוא מהראש יותא לי משהוא ממש ממש גרוע אני חושב שאני צריך לעבוד עוד המון מדריכים וטיפים על בנייתי עיצובים
  Reply With Quote