View Single Post
ישן 08-10-06, 12:53   # 8
Homies
חבר בקהילה
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Jul 2006
הודעות: 188

Homies לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר
Overclock קטן לE6700?
פשוט להעלות טיפה את התדר ויש פיצוי עקיף לחסר מטמון?
לוח אם נפלא? לא הזנת לוח אם בכלל.
התזמונים שווים לת*ת (בלי להעליב), אין להם כמעט חשיבות.
ספק מעולה, למרות שבמחיר הזה יש טובים יותר (*אהמ* OCZ *אהמ* Zippy *אהמ*).
כונן קשיח מאוד סטנדרטי.
DVD לשלטון!
קח X1900GT...
מארז דוחה, פשוט מזעזע.
חחח...איזה פאדיחה! שכחתי את הלוח אם...חחח...

טוב קיצר, אני לא כ"כ הבנתי מה כתבת בקטע של המטמון - אבל לפי כמה אוברקלוקים שראיתי באתר HWzone אין ספק שאפשר להגיע עם ה-E6300 ל-3 ג'יגה הרץ ויותר, אבל עם גוף קירור פשוט אפשר לעשות אוברקלוק קטן ולהגיע אל ה-E6700. אני לא מנסה לומר שאתה טועה אבל לא הבנתי מה שתכבת בקשר לזה.

נכון, זה לא חדש לי - אחרי כמה Benchmarks שראיתי עם מחשבים שמכילים כרטיס זיכרון של 2 GB עם תזמונים של 5-5-5-15 ועם מחשבים שמכילים כרטיס זיכרון של 2 GB עם תזמונים של 4-4-4-12 הייתי מופתע לראות שההבדל הוא אפסי, לגמרי אפסי לא ראיתי הבדלים, אם זה במשחקים או אם זה בעבודות משרדיות כגון וורד וכו'.

כן, יש ספקים יותר טובים, אבל ה-Enermax Liberty 500W ללא ספק ספק שיספק (חח..) את הסחורה.

כן הכונן קשיח אולי סטנדרטי, אבל פשוט הוא לא, הוא במהירות סטנדרטית, הוא בטגנולוגית S-ATA 2 ומכיל 16 מגה בייט זיכרון מטמון.

DVD מאוד סטנדרטי, אבל מספק את הסחורה.

כרטיס מסך, אתה צודק - עדיף X1900GT.

כן מארז לא מדהים לא נשאר לי כסף בתקציב ולהתחשב בזה שעוד לא בחרתי לוח אם..:S אבל על טעם וריח אין להתווכח ולכן יש אנשים שמארז כזה נראה "נחמד" בעיניהם.

אלי.
  Reply With Quote