View Single Post
ישן 26-10-05, 14:59   # 36
loading
חבר וותיק

מיני פרופיל

loading לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Spooky
אני כמו טל סופר ימים בחודש וחצי שנישארו לי בשעה טובה אפילו אפשר להגיד בחודש האחרון.....
אני בכלל עכשיו גיליתי שחברת NETVISION אינה יכולה להיכנס לשרת מכיוון.....
וכן ליאור לא היית מאמין אבל דיברתי עם חברת נטויז'ן והם עשו בדיקה יסודית עם הטכנאים שלהם....
ואפילו הגעתי לטכנאים הגבוהים ב012 בקשר לשרתים...
ולא ידעו אף אחד מה להגיד לי בסוף לאחר כ...12 שעות שהשרת לא פועל נטויז'ן בטובה מחייגת אלי ואומרת שהם לא קיבלו אפילו בקשה לעדכן DNS זה נשמע לך הגיוני?
אתה לא עונה בטלפון בבקשה תברר את מה שהם אמרו לי....
לקוח רגיל של נטויז'ן לא יכול להיכנס כי אפילו לא נשלחה בקשה לעדכון DNS....
עזוב אחי אל תתאמץ תסבול חודש אחרון סבלנו כמעט שלוש חודשים אז חודש אחרון לא נסבול? נסבול...
אני חושב שהכל פה לא נכון ושמחרטטים אותנו אבל כמו שאמרתי אין לי כוח לעשות תטלפונים שאתה עושה כי כבר ליאור מאס עליי והוריד לי את כל החשק בלברר הוא והתשובות הלא ענייניות שלו.
התקשרתי אליו אמר לי עוד 10 דקות חוזר כבר שעתיים וקצת הוא לא חזר וניתק את הפלאפון מעניין...
בקיצור חברה אל תעשו תטעות שאנחנו עשינו אל תכנסו לחברה הזאת כי שמה זה חברה שצריכה לקוחות שקטים לקוחות שאם נופל לשבוע לא יגידו כלום. יש המון חברות אפילו שפתוחוות חודש עם אחוזי אפ טיים הרבה יותר טובים ושירות יותר טוב ולא מתחמקים וסוגרים תפלאפון כול פעם שהשרת נופל כדי לברוח מלקוחות ועכשיו ליאור יגיב שהוא לא מתחמק וימציא כמה תירוצים טובים אבל זהו נמאס עליי זה לא עובד...ליאור תתבייש לך אם עד אתמול רק הבאתי ביקורת מתקנת עכשיו זה כבר רעה ואני אפתח על זה אישית אשכול בנפרד...שכולם ידעו איזה אכזבה להיות בשרת שלך