View Single Post
ישן 05-10-06, 16:06   # 49
Elior
נשמה של הפורום
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
גיל: 35
הודעות: 984

Elior לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Kuchi
מי אמר אלפרון ? הוא אמר שהוא אלפרון חחחחחחחחחח
רואים שלא קראת תאשכול שב בשושו
הבן אדם כתב בפרוש "עברו לידי 2 רוסים" ושהוא והים חברים שלו הרביצו להם
אני לא אלפון אני חנון נשמה יש לי שלייקס יפה כזה עם פרחים ומשקפי ינשוף
הנה אני

אה ובאמת תקרא תאשכול ותראה לי איפה אני לא בסדר ?
הבן אדם חושב שהוא אשכרה כיפר בכיפור הסברתי לו שלא זה הכל כואב לך לראות שאני מנסה להסביר לו שמכות זה לא הדרך ? שב בצד ! אני מנסה להגיד לו שהוא לא בסדר שהוא "נתן מכות" ואתה אומר שאני אלפרון מה כי שאלתי איפה הוא גר ? זה הכל אולי אני רוצה לצאת איתו ? מה זה עניינך ?
כמו שאמרתי זה לא משנה מי עבר לידו ומי עבר לידי, יש אנשים שיום כיפור כן חשוב להם, וזה לא לעניין לבוא ולעשן סיגריה בפרצוף או לשמוע מוזיקה בפלאפון, וגם אצלנו אנשים שעשו את זה (רוסים או פולנים או מרוקאים או עיראקים או פשוט כל אחד שלא כיבד) כן קיבל על זה. גם אם זה יום כיפור.

אתה לא מנסה להסביר שמכות זה לא דרך...אתה מנסה לצאת פה שלום אסייג הבא עם הבדיחות שלך, ולהראות כמה גבר אתה, וואלה מברוק שיהיה לך הצלחת להרשים אותי ואת כל הפורום. אתה לא רוצה לשמור, לא רוצה לצום, לא רוצה לעשות כלום? לבריאות, אלו החיים שלך והבחירה שלך ואני האחרון שיהיה לו אכפת מה אתה עושה בזמנך החופשי ובחיים שלך, אבל אתה אל תעביר ביקורת על אחרים, במיוחד לא במצב כזה שאתה כנראה לא מבין בו כלום.

שיהיה חג שמח.
__________________
כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים.
  Reply With Quote