View Single Post
ישן 30-09-06, 14:39   # 1
dvir | point-serv
Permanently Banned

dvir | point-serv's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

dvir | point-serv לא מחובר  

d-serv ביקורות רעה

לפני שבוע בערך יניב מנהל d-serv יצר איתי קשר שהוא רוצה ממני מספר קבצים אמרתי לו אין בעיה וסיכמנו על דומין CO.IL לאחר כמה דקות עשיתי לו בראר קבצים כולל סיסמה לאחר שעות הוא אמר לי יהיה לך מכתב מהאגודה בתיבת האימיל חיכיתי אמרת ילו שלא קיבלתי אחרי שאמרתי לו הוא ביקש ממני כתובת דואר אלקטרוני אחרת ואחרי 48 שעות שלא קיבלתי את המכתב התחלתי לחשוש והוא אמר לי שהוא נוסע לצבא אחר כך אח הקטן שלו התחיל לקלל אותי כל הזמן במסנג'ר ומה אני עשיתי ??-התעלמתי. שאלתי אותו מתי יניב חוזר הוא אמר לי יום שישי (אתמול) חיכיתי שבוע ויניב בא אתמול ואומר לי לא תקבל את הדומין!??!!? ואז הוא אמר לי בגלל שקיללת את אח שלי אמרתי לו שזה לא נכון והתחיל להמכור לי סיפורים,אני לא יודע מה קורה בין שני האחים אלה וזה בכלל לא מעניין אותי הדבר שהכי חשוב זה שהוא גנב לי את הקבצים וברח הוא אמר לי לפני כמה דקות ''אני חוסם אותך 10...'' והתחיל לספור אחרוה עד 0 וחסם אותי,אני רק יודע שלא כדי להתקרב אליו היו איתו בעיות בעבר חשבתי שהוא התבגר מאז ואני טעיתי... עכשיו אני לא בטוח שלחברה קוראים D-SERV ואבל מה שבטוח זאת לא ...

ביום כיפור אני מקווה שהם מבקשים סליחה!!!

דביר.