ציטוט:
נכתב במקור על ידי Alon.R
אני לא רואה שום סיבה מספיק גדולה בשביל פתיחת פרוייקט שכזה,
אולי תמנה לי את הסיבות?
כי תאכלס, בעל אתר לא צריך לקצר לינק, למה שהוא יקצר אותו? לינק הוא לינק, יש לו טקסט ויש לו כתובת יעד שרוב הגולשים לא שמים לב אליה.
ולמה שגולש ירצה לקצר איזשהו לינק, זה בכלל לא נשמע הגיוני..
תרשה לי להגיד לך שההודעה שלך מתקבלת אצלי ככה (מצטער על הבוטות):
זה לא נועד לבעלי אתרים שרוצים לקצר את כתובת אתרם אלא לכל גולש שמעוניין לקצר לינק מסויים מסיבה כלשהי (למרות שאין באמת סיבות רבות או הגיוניות, לא חשבתי על זה לפני פתיחת הפרוייקט).
ובאופן כללי, הפרוייקט הזה מתקבל אצלי כאל פרוייקט חסר כל שימוש, פרוייקט עם דומיינים יפים.
|
בדיוק כמו שאני רואה ברשת אתרים "פרוייקט" חסר תכלית, זה ימנע ממך לפתוח אותה?
אני חושב שמעל 24 מיליון קישורים (לא נראה לי שהם משקרים) שקוצרו ב-TINYURL מדברים בעד עצמם. אתה לא מוצא שימוש, אך לפני כשנתיים אני אישית התנדבתי באתר שכל מתנדב קיצר לפחות 20כתובות ביום (על מנת להסתיר).
אני שמח שאתה מפרש את דברי, פשוט רמת התורה שבעל פה (לפחות הם יכלו להמציא פירוש מתקבל על הדעת)
למה שגולש ירצה לקצר איזשהו לינק? לא יודע, לא איכפת לי ובקיצור...שהגולש יבחר לא אתה ולא אני.
לא יכול לקרוא תגובות אחרות? עזוב זה קשה מדי (לקרוא) ואני לא אסביר שוב אז נלך בשיטה שלך:
נניח יש לי את הלינק הזה:
htttp://sitename.co.il/12%3/win/temp/files/zips/torrents/4ABClient/cod.torrent
הופך לקישור (ממחר):
http://rar.co.il/12345
תסביר לי עכשיו אתה, מה קיצור בזה?
מקווה שאתה יודע שיכולת לעלות על זה לבד, אם לא...החיים באמת קשים.
נ.ב
לעניין הלא שימושי פנאן, אין לך שימוש בזה? אין בעיה, זה לא שהכניסה שלך לאתר תקפיץ אותי מהמקום.
אבל...הנושא כבר משעמם, אתה מוזמן להגיב כמה שאתה רוצה שנוגע לכך שהשירות לא שימושי, אני אצפה ואם זה יהיה קצת מצחיק אפילו אעלה חיוך על פניי. אגיב על הנושא הספציפי הזה אני לא, כי נטחן העניין סבבה השירות לא שימושי עפ"י דעתך, נקלט ונזרק.