View Single Post
ישן 20-09-06, 19:07   # 20
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

שמח שאתה מעוניין למשוך את הדיון.

ציטוט:
לא, באמת שלא הבנתי מה ניסית להגיד. אם הוא רוצה לתרום למדינה, אחלה, אני בעד.
גם אני בעד, כולנו שוכחים שהמנהיגים אסד, סניורה/נאסראללה, ואפילו נשיא איראן לא נמצאים בדרגת קיצוניות כל כך גדולה, עדיין יש להם שכל. המנהיגים שיבוא בעשור הבא יהיו קיצוניים יותר, דתיים יותר ושונאים יותר- אם עכשיו אף אחד לא יתגייס לשירות קרבי או שירות תורם אחר, מתי כן?

ציטוט:
למה נראה לך שמפריע לי שהוא הולך לתרום למדינה? מאיפה הסקת שזה מפריע לי?

וכשתדע מה אני עושה ולא עושה בשירותי הצבאי, תוכל לשפוט אם אני תורם או לא תורם למדינה.
שלום ידידי, שוב אמרת משהו שלא קשור למה שאמרתי.
לא כתבתי שמפריע לך שהוא הולך לתרום למדינה, כתבתי ש*אולי* מפריע לך שאני אומר שהוא הולך לתרום למדינה. וזאת כמובן הייתה הערה שלא צריך לקחת ברצינות, הרי ברור שזה לא מפריע לך זה רק נראה כך לפי תגובותיך.

אני לא רוצה לדעת, ואני בטוח שגם אם ארצה לא אדע מה אתה עושה בצבא.
האם אמרתי שאתה לא תורם? אנא צטט מדברי משפט המוכיח את הטענה המוטעת שלך.
אני בטוח שאתה תורם בהיותך חלק מהמודיעין הישראלי.

ציטוט:
בניגוד אליך, אני לא מנסה לצאת שנון בכל תגובה ותגובה. ההודעות של "מה?" היו לגיטימיות ביותר בעיני. את שני המשפטים שציטטתי בהודעה ההיא לא הבנתי וגם כרגע אני לא מבין אותם ומסתבר שאפילו אתה לא ממש הבנת אותם.
אכן, לא הבנתי את המשפט השני אך לדעתי המשפט הראשון, גם עבור ילד קטן היה מובן למרות הכתיבה המבולבלת ואף גרועה.
אני מנסה לצאת שנון בכל תגובה ותגובה? או ידידי, עכשיו אתה פשוט סתם "תוקף" ואני אתעלם מזה.

ציטוט:
אז מן הסתם כשלא מבינים משהו שואלים "מה?" כקיצור ל"מה התכוונת?"
אני בטוח שהבנת את דברי- שאני לא חושב שקרביים זה הכל, אז במילים קצת אחרות: אל תחרטט, הבנת טוב מאוד את הכוונה הכללית של תגובתי.

ציטוט:
מה הסקת המסקנות המוטעית שלי?
הנה, המסקנה ("התגובה") שהסקת עקב תגובתי הראשונה:

ציטוט:
בסדר, רק קרביים תורמים למדינה ..

מעניין אם הקרבי ההוא שיושב בש.ג. בבסיס שלי תורם משהו למדינה, או הזה שעובד עם הרס"ר בבסיס כל היום תורם למדינה..

תפסיק לחרטט כבר שרק קרביים תורמים
אוקיי כיתה א', מה ניתן ללמוד ממה שאמרת?
א. אני חושב שרק קרביים תורמים למדינה.
ב. לא רק שאני חושב, אני אומר שרק קרביים תורמים למדינה.
ג. שאני חרטטן.

אז הנה תשובותי:
א. שום משפט, מילה ואפילו סגנון הכתיבה אינם מעידים על כך שאני חושב או אומר שרק קרביים תורמים למדינה.
ב. שוב, לא אמרתי מעולם שרק קרביים תורמים למדינה ואם תחפש דקה-שתיים (רק אם יש לך זמן), תוכל לראות כמה אני משבח את הלא לוחמים שעמם עבדתי/שסיפקו לנו מידע במהלך הצבא.
ג. אם אני מחרטט בפורום אני מסכן, ותאמין לי שאם היית מכיר אותי לא היית חושב שאני מסכן.
צריך להיות אדם ממש עלוב כדי לחרטט בקהילה וירטואלית, שאם רוצים לעשות לה שואה לוחצים על "מחק".

אני מקווה שאדוני הנכבד הסכים להקשיב לדבריו של אדם מעם הארץ,

שנה טובה ומוצלחת לכל בית ישראל!

נ.ב
אני מצטער אם אני לא אגיב לך (אם תבחר להגיב) ב-40 הדקות הבאות בהן משודרת האלופה.
אולי זה לא ראוי ולא מכובד עבור מסיק המסקנות הראשי לישראל, אבל כזה אני- חרטטן פורומים שמנסה לשחק אותה שנון (או בקיצור- אדם עלוב).

Last edited by BHXHUI; 20-09-06 at 19:10..
  Reply With Quote