ברור לי שהבנת מה שאמרתי, אך אם אתה כל כך רוצה, העמקה:
ציטוט:
ואם הגעת למסקנה מזה שאמרתי שהוא רוצה לתרום למדינה אז תהיה לי בריא...
|
אם הגעת למסקנה שאומרת שאני חושב שמי שלא קרבי לא תורם, על סמך זה שכתבתי שהוא (המשתמש) הולך לתרום למדינה, תהיה בריא, הסקת המסקנות שלך לא משהו...
את המשפט הבא גם אני לא כל כך הבנתי, כנראה כתבתי משהו רציתי למחוק ושכחתי והחלקים התערבבו.
ציטוט:
אבל גם זה כל כך קשה, מצטער (אם זה פגע בך או במישהו אחר) שאמרתי שהוא הולך לתרום למדינה.
|
אך בכל זאת, העמקה:
אם כל כך פוגע בך ובאחרים שאמרתי לו שהוא הולך לתרום למדינה במהלך שירותו הצבאי אני מתנצל, להבא אני לא אכתוב דברים מחרידים כאלה על גבי הפורום.
ואני שמח שהתגובה היחידה שלך היא "מה?" "מה?" (עכשיו זה לא נשמע כל כך חכם, נכון?), תגובה כזאת קצרה תוך כדי ניסיון לגרום למשהו שעדיין לא כל כך ברור לי מביאה אותי למסקנה שאתה יודע שטעית, והסקת מסקנות על סמך כלום ושאתה יודע שאני מכבד כל אדם (כמעט) בצה"ל ושכל תפקיד בצבא (כמעט) מבחינתי שווה ערך לאחר.
(אולי אתה לא תגיד את זה, אך זה ברור לי).
ובכלל, לא הייתי צריך להגיד שוב שרבים מהג'ובניקים עושים כל כך הרבה, אמרתי זאת כל כך הרבה פעמים בדיונים בנושא צבא שזה כבר משעמם אותי, ושוב זה מחזיר אותי להסקת המסקנה המוטעת שלך.
ציטוט:
אוקיי קצת משהו כדי להאיר לכם את העיניים...
בלי הג'ובניקים לא היה צבא..!!! נשמע אבסורדי... מצטער ככה זה...
אומנם יש משק"ים מפגרים שמכינים קפה או מדליקים את הממטרות בבוקר וכ'ו..
.
זה לא משנה
ללא אותו ג'ובניק הצבא שלנו לא היה יכול לעבוד כמו שצריך...
יש קרבי ויש תומך לחימה [בערך ג'בוניק]
יש ג'ובניקים שחוזרים כל יום הביתה אבל זה לא בהכרח כי הם לא רוצים לתרום למדינה אלא בגלל שהם לא יכולים להיות קרבים אבל הם תורמים בצורה שונה...
|
אני לא יודע בדיוק למי הארת את העיניים, אך כל מה שאמרת ברור וידוע, וכל אדם שהיה בקרבי יוכל לספר לך שבלי ג'ובניקים/תומכי לחימה לא היה צבא. אני אישית מעריך מאוד את המודיעין הישראלי, שקשה לדמיין כמה הוא אדיר לפני שאתה מתגייס.