View Single Post
ישן 01-09-06, 15:46   # 50
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
להאשים את היהודים בשואה. תיאוריה נחמדה. נשיא אירן פתח בלוג - אתה מוזמן לשלוח לו את זה.
זו לא אשמתם הישירה, זו תוצאה ממעשיהם. כמובן שהם לא יכלו לדעת שזה יגיע למצב כזה לכן אי אפשר לכנות זאת אשמתם.
אולי הפעם היית צריך להשתמש ביכולת הפירוש שניתנה ליהודים. אם אתה רומז בצורה כלשהי שאני פרו נאצי או אנטישמי, אז הבושה כולה שלך.

ציטוט:
בוא נשאל את עצמנו אם לא הייתי יכול עכשיו לקחת את כל המגזינים של פלייבוי מאז היווסדו ועד היום, (לעיין בהם טיפה), להכניס את כל הטקסטים לדטבייס, ולהפעיל עליהם את "צופן פלייבוי". אני בטוח שבדילוגים מסויימים תוכל למצוא שם גם נבואות. זה בדיקו מה שאני מתכוון לזרוק חץ ולסמן סביבו עיגולים.
ואז הולכים לעניין ההסתברות. אם תקח חוברות פלייבוי כמו שאמרת בטוח תמצא שם את שמך בצופן.
אך האם באותו מקום שתמצא את שמך תמצא גם את תאריך הלידה שלך? וגם את השם של ההורים שלך? ואת העיר שנולדת בה? אני לא חושב...

ציטוט:
שוב, הדוגמאות שתביא (ואני מכיר אותן מראש, אתה יכול לחסוך את זה) הן מאד הגיוניות סטטיסטית, מכיוון שניתן לנסח שאלות ותשובות כמעט באינסוף דרכים.
בתור ספקן אני יכול להביא לך את הדוגמא של חיפוש של המשיח שהיא יחסית מפורסמת...בתקופה שאני לא האמנתי היא הדהימה אותי וגרמה לנסות ולחפש את האמת. כאשר מחפשים שם משיח ומוצאים ויש משפט שמתחבר לביטוי (אות משותפת) שאומר למה אתה צריך לדעת את שמי אז...הסתברות שמה הסתברות. בעצם...גם אנחנו הסתברות אז בו נעזוב את זה.

אבל בשביל מה אתה צריך להתווכח איתי? אני לא בנאדם בעל אמונה פרימיטיבית שלא יכול לקלוט את האמת? בשביל מה אתה מבזבז זמן בלהגיב לתגובותי? אז אתה יודע מה...ברגע שאתה תוכיח ב-100% שהדרך שלך נונה אני אוכיח ב-100% שהדרך שלי נכונה (ברור שאף אחד מאיתנו לא יגיע לרגע הזה).