View Single Post
ישן 30-08-06, 18:22   # 140
VajDa
חבר וותיק

מיני פרופיל

VajDa לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
וואי איזה כיף, הייתי מתחלף איתך! כן בטח...אני יודע שגם נהניתי בילדות וגם תרמתי למדינה בלחימה לא פחות ממה שאתה תתרום.
גם רוב העירונים לא משחקים במחשב כל היום, אנחנו הולכים למסיבות מעשנים, שותים ועושים הכל כדי להנות, מחשב זה משעמם שאתה בן נוער- לא הייתי רוצה להעביר את התקופה הזאת בלשבת על טרקטור או לנקות חרא של פרות, אם זה כבוד בשבילך והופך אותך ללוחם...תהיה לי בריא. נכון, אתה יכול לטעון שהעבודה הזאת הופכת אותך לגבר, היא מחשלת אותך וזה דבר שצריך להיות לוחם והצדק עמך בנושא הזה. אך גם מי שהיה כל יום במסיבות מסטול מת יכול ללכת לצבא ולהיות לוחם בדיוק כמוך אם לא יותר טוב. אני לא הייתי רוצה שיחשלו אותי לפני הצבא, אני רציתי להנות לפני הצבא...אתה צריך לזכור שזאת התקופה היחידה שלמשך זמן אתה יכול להנות בה...אחרי זה צבא --> שחרור (אם לא המשכת בקריירה צבאית) --> חופש קצר --> לדאוג לפרנסה, לימודים, עתיד. לא שלא נהנים בצבא, אך זו הנאה מסוג האחר ואי אפשר להשוות אותה להנאה בזמן התיכון.

הלכו (אני אישית לא), הרבה תיכונים שולחים למטווח, תתפלא.
מה שאני בטוח שאחרי חודש בצבא הייתי טוב מכמעט כל הקיבוצניקים/מושבניקים שירו לפני הצבא, אין מה לעשות עם הנשק הייתי מעולה. זה לא מחייב שהייתי לוחם יותר טוב, אבל עכשיו אנו מדברים על ירי. (בלי קשר, להיות צלף זה תפקיד כמו בסרטים הייתי מאחל לכל אחד) .

כן ואני אפילו אומר שזה שלא ירה כל שבוע יכול להיות יותר טוב ולהפך.
אני לא עשיתי שום הכשרה לפני הצבא (לא גדנ"ע, לא מטווח...אם היית נותן לי נשק בקושי הייתי יודע מה לעשות איתו) ובכל זאת הייתי מדוייק יותר מכל אלה שירו לפני הצבא 10 מחסניות מצידי ביום וגם מאלה שלא ירו פעם בחיים שלכם. בלי להתלהב (התגובות שלך מצריכות אותי לעשות זאת), הייתי צלף מעולה (הוכשרתי להיות צלף- בארט, אך גם לפני זה לא הייתי פחות מדוייק עם הM16/M4).
טוב, כנראה שאתה אחד הכישרונות הגדולים של המאה..

Email : shay900@gmail.com
  Reply With Quote