ציטוט:
נכתב במקור על ידי VajDa
בטח שאתם לוחמים הרבה יותר טובים, אתם כל היום משחקים במשחקי מחשב עם רובים, אז איך לא תהיו יותר טובים 
|
סבבה. אתה רק הוכחת שאתה עדיין ילד קטן ויש לך זמן ללמוד מלחמה מהי.
תאמין לי שאני וכל העירוניים שהיו רוב אצלנו היינו לוחמים לא פחות טוב מהקיבוצניקים (שהם היו לוחמים מעולים) ובטח שבתפקיד שלי לא הייתי גרוע (צלף) וכולנו היינו ועדיין חברים טובים בלי לדבר על "אני מכאן אז אני יותר טוב". זה לא משנה אם אתה מביא גבר שגר בביוב או אחד שגר בהרצליה פיתוח- ברגע שאתה עובר את ההכשרה אתם תהיו באותה רמה, אני מקווה שתראה עירוני בצבא שהוא לוחם טוב בדיוק כמוך לא תתעצבן.
ואם אתה חושב שהקיבוצניקים באו לוחמים בלי לעבור את ההכשרה הצבאית, אז המטרות בקורס צלפים (בארט) יוכיחו אחרת
אז בבקשה,
תמשיך רק לחיות בסרט הזה עד הצבא ותמשיך בדיבורים האלה ותראה
כמה הקיבוצניקים והעירונים יאהבו אותך, לא משנה איפה תהיה.
מה שכן, עשית לי הרבה שעות של צחוקים ביום וחצי הזה. ילד שעדיין לא היה בצבא מספר לי איך זה להיות בצבא ומי יותר טוב ממני (בתור עירוני) בצבא ומי יש יותר בצבא.

דרך אגב, 18% מתושבי ת"א התגייסו לקרבי, אולי מבחינת אחוזים זה לא הרבה אך מבחינת כמות זה כמו הרבה מאוד קיבוצים/מושבים.
ואם אתה לא תתחיל לאחד את המוח שלך שאנחנו עם אחד עד הצבא, אתה בכלל לא מתאים לשירות קרבי (קרבי זה לא רק כח ויכולות לחימה, כפי שאתה בטח יודע).
ציטוט:
אתם כל היום משחקים במשחקי מחשב עם רובים, אז איך לא תהיו יותר טובים
|
תביא עכשיו כל רובה/אקדח (M16, בארט, M24, נגב, קלצ') שאתה רוצה, אני מבטיח לך שאני משתמש בו ביעילות ובדיוק יותר ממה שאתה תשתמש בחיים שלך- (במקרה של רובה רגיל- לא נשקים כבדים גדול מק"ח מטול, מקל"ר), אלא אם כן תהיה צלף (וגם אז לא בטוח שתעבור את הרמה). אני בדר"כ לא אוהב להתנשאות בדברים כאלה (למרות שהפעם זה נכון), אך הייתי צלף מעולה והדיוק שלי בשאר הנשקים (רובי סער בעיקר) גם הוא היה טוב מאוד. אז יש כמה אנשים שכבר לא בין החיים שיכולו להעיד אם יקומו לתחייה שהידע והדיוק שלי ושל הרבה אנשים מהעיר לא מסתכם במשחקי מחשב.
אני לא מבין איך אתה יכול להתנשאות שאתה עדיין לא בצבא.
וגם המשפט הזה ממש מצחיק, אתה מצפה שילד בן 15 לא ישחק במחשב? לא יצא למסיבות? לא יעשה כלום חוץ מלחשוב על ביטחון המדינה? אני לא יודע אם ידעת את זה, בשביל זה יש חיילים ויחידות משטרה.