View Single Post
ישן 30-08-06, 14:39   # 129
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
אני בעיקרון חילוני.. ודתיים זה לא גזע איך אפשר להיות גזעני כלפיהם :S:S
בכל האנושות אין דבר גזעים כולנו גזע אחד, גזעני מתפרש כיום כשנאה לשונה...

ציטוט:
אתה מדבר על מבצעים ישנים, ישנים מאוד (כיבוש הבופור למשל). החי"ר הייעודי הוקם רק לאחר 1990 וחטיבה 900 התגבשה (נחשון, דוכיפת, חרוב וכל מה שיש בפנים, אני לא מעורב בזה כ"כ) רק ב 2005- שנה אחורה בלבד.
מי נותנים את השם ליחידה אל לא המבצעים הישנים? אולי עוד 20 שנה יחשיבו את המבצעים שלהם היום שם מדברים על "שם" של יחידה...

ציטוט:
אומנם אני במודיעין אבל בקשר יומיומי עם חבר'ה קרביים וקצת מעורב בפעילויות האלו. חטיבה 900 מתמחה בלוש"ב וכן, הם תופסים את רוב גזרת עזה בפעילויות. למשל, דוכיפת היו אלו שעצרו של מרואן ברגותי. גבעתי אם אני לא טועה קיימת די הרבה זמן, אפילו 50 שנה ויותר.. וגם לה יש פלס"ר שמקבלים בין הייתר כנפ"צ. זה שלא שומעים עליהם, לא אומר שהם לא שם.
אני אמרתי שהם לא עושים? שוב, אתה ממש מפרש את המילים שלי לא נכון.
אמרתי שאין להם שם בקרב האנשים. ברור שיש להן פעילויות.בדר"כ גבעתי בעזה אבל בגלל לבנון הכל השתנה.

גבעתי של עכשיו קיימת 23 שנה, הגבעתי שהייתה קיימת במלחמת השחרור זו לא אותה גבעתי של היום (היא פורקה הוקם גדול מילואים ורק ב 80 ומשהו הוקמה גבעתי שוב).

את מרואן ברגותי עצרו דובדבן. אבל דווקא אותו הזכרת? הוא בכיר, נותנים אותו רק ליחידות המיוחדות (דובדבן במקרה הזה). וכל אחד שעשה מעצר בחיים שלו יודע שדווקא את הגדולים ברוב המקרים הרבה יותר קל לעצור, ברגותי עוד שנייה השתין במכנסיים מפקד הכח היה צריך להרגיע אותו ולתת לו מים כדי שלא יתעלף, הקטנים הם אלה שיוצאים לך עם קלצ' ורימון ומנסים לקחת איתם כמה שיותר חיילים.

ציטוט:
זה לא רק חינוך, זה גם חברה! חברה משפיעה הרבה גם בדת - ובכל דבר.
חברה אפילו יכולה לשנות את הבן אדם ממה שההורים שלו חינכו אותו.
אני חונכתי בבית על הדרך שאין דבר כזה לא להתגייס לקרבי, ולא היה מישהו שיכל להזיז אותי מהעניין הזה. ההשפעה המרכזית היא במשפחה, הסביבה מתחילה להשפיע יותר מאוחר.

ציטוט:
מה זה משנה מאיפה מתו החיילים במלחמה האחרונה!!!!! לא היו עוד מלחמות? אין פעילות בשטחים????

תבין כבר, גם חבר'ה מת"א נלחמים ונהרגים.
.....
שהוא יהיה בצבא במיוחד אם בקרבי, ההתנשאות הזאת והרגשת העלית של הקיבוצים/מושבניקים תרד מהר מאוד. פשוט מאוד אם תדבר ככה בהתנשאות כמה שהקיבוצניקים יותר טובים ורק הם משרתים בצבא ישנאו אותך. אף אחד לא אוהב מתנשאים ובדר"כ ביחידות הרגילות אין כאלה....

ציטוט:
וגם תג יש להם .. וכן באמת יש להם שם קצת פחות ... אבל האימונים שלהם יותר מתקדמים מגולני וצנחנים ... ויש להם טירונות יותר ארוכה ומסעות יותר ארוכים ...
כי יש להם התמחות חדשה- לוחמה בטרור פלסטינאי.

ציטוט:
כשתגיע לצבא בהזדמנות ואולי ייצא לך להיכנס במקרה לסיירת מטכ"ל, ש. 13 ושאר סיירות מיוחדות, אז אולי תבין שכל המפונקים האלו שיושבים במשרדים ממוזגים אי שם במרכז הארץ שומרים לכם על התחת.
הוא לא צריך להגיע ליחידות האלה כדי להבין כמה הם שומרים לנו על התחת, מספיק שהוא יהיה ביחידת חי"ר בזמן פעירות רגילה בשכם ופתאום יקבל מידע שתי דקות לפני כניסה לבית שהוא ממולכד (הודעה כזאת 2 דקות לפני הצילה חיים של לפחות שלושה חיילים) אז הוא יבין את הגדולה של המודיעין שלנו ואולי יתפאר קצת פחות בזה שהוא קרבי ויבין שיש משהו הרבה יותר גדול מאחוריו.

ציטוט:
זה נכון ואפילו לא רק שומרים על התחת, ללא מידע מודיעיני זה עושה את המלחמה הרבה הרבה יותר קשה {לדוגמה זאת של לבנון, לא היה מידע מודיעיני, היו הרבה פאשלות - זאת התוצאה),
זה לא עושה את זה יותר קשה זה עושה את זה בלתי אפשרי. בלי מודיעין הלוחמים לא שווים כלום.
אני אומר את זה מניסיון בשטחים בלבד שאז היינו מקבלים לרוב התרעות מהשב"כ. לא הייתי ואני לא כל כך רוצה להיות בעתיד בלבנון.

ציטוט:
העירונים שומרים על המדינה מתוך המשרד, והמושבניקים שומרים על המדינה כשהם בשדה הקרב.
אתה יודע מה החרטא הזאת סתם מתחילה לעצבן. בהתחלה חשבתי שאתה סתם עוד מושבניק מתלהב (לא חסר כאלה) אבל מה אני אגיד לך, אם אתה חושב שאתה צודק יש לך בעיה כלשהי בחלק כלשהו של הגוף.

הנה, אני עירוני ושמרתי על המדינה בינתיים פי כמה וכמה יותר ממה שאתה שמרת, אז לפני שאתה מתגייס לצבא אל תדבר על מה שהעירונים עושים כי בינתיים מי שמשרת בשלישות ברמת גן ועושה כל יום 6 שעות של סידור מכתבים תורם למדינה יותר ממך.

ומי יודע, אולי אנחנו העירונים לוחמים יותר טובים אז אתה לא שומע עלינו כל יום.
לא שזה נכון, אבל שאתה מתחיל לזרוק עובדות מצוצות מהאצבע כל האשכול אז גם לנו מותר קצת להתחיל.

Last edited by BHXHUI; 30-08-06 at 14:41..
  Reply With Quote