View Single Post
ישן 29-08-06, 21:57   # 79
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
מי שהולך למודיעין\גוב'נקיים הם בדרך כלל אנשים שרוצים לחזור הרבה הביתה, לחזור שלמים הביתה, ולשרת את המדינה בלי לקחת סיכון עצמי על עצמם..
כמו שאמרת, בדר"כ. יש אנשים שפשוט מלכתחילה יודעים שאפשר להגן על המדינה גם בלי להחזיק נשק ביד.

ציטוט:
לעומת המושבניקים והקיבוצניקים ש99% מהם הולכים לקרבי שמוכנים לסכן את עצמם בשביל המולדת.
אני בטוח שלא 99%, האם יש לך מדגם מדעי שיוכיח את זה (לאצריך מדגם, לצבא יש את הנתונים שלו)? כי בינתיים אתה רק זורק פה אחוזים.
אני לא רואה הבדל ביני ובין אנשים אחרים מהעיר שהמשרתים בקרבי למושבניקים/קיבוצניקים שמשרתים בקרבי. לדעתי אפילו אין מחסור ביחידות קרביות (שאני הלכתי לגיבוש צנחנים היו הרבה יותר מהכמות שצריכים, רוב הסיכויים שמי שלא עבר המשיך ליחידה קרבית אחרת), כך שזה ממש לא משנה מי הולך ליחידות קרביות, העיקר שיש כאלה. במלחמה הזאת התקשרות ניסתה להראות כמה התל אביבים (שמייצגים את המרכז) מנייאקים ג'ובניקים בגלל שהם יוצאים לבתי קפה בזמן המלחמה בצפון. אבל משום מה לא זכור לי שתושבי הצפון בכו שירו קסאמים על שדרות או שחיילים ישבו וחטפו מרגמות וטילים בעזה יום יום. אבל נעזוב את זה.

מה עם הדור של פעם? גם אז רק קיבוצניקים שירותו ביחידות קרביות? כדאי לך לעבור באחת האנדרטות שבר"ג, אנדרטה לזכרם של התושבים שנהרגו בעיר רק במלחמת השחרור (בלחימה, לא בפעילות טרור). או שתעבור בבתי ספר ותראה שגם בקטנים ביותר יש לך יחסית לוחמים רבים שנהרגו (גם בדור הזה וגם בדור העבר).

אז בבקשה, אני יודע שקיבוצניקים ומושבניקים מוכנים למות בשביל המולדת, אך לא חסר עירונים שמתו, ימותו ומוכנים למות בכל רגע.
ציטוט:
וברור שאני יהיה קרבי, יש לי פרופיל 97
אם יש לך פרופיל 97 אתה תראה שהתל אביבים ומה שהם מייצגים (התיישבות עירונית) לא ג'ובניקים שלא מוכנים למות בשביל המולדת, לא רק אנשי קיבוץ/מושב הם כאלה. תהיה בטוח שיהיו איתך מספיק עירוניים כדי לגלות את זה.

עריכה:
אם זה עניין של "גאוות יחידה" (אם אתה קיבוצניק/מושבניק) אז בשמחה אני אתן לך את התואר- מושבניקים/קיבוצניקים הם הרוב בקרבי, אך בטח שלא הרוב המוחלט.

אם זה נותן לך איכשהו הרגשת כבוד (יש כאלה שזה נותן להם) אז בכיף, אבל תזכור שכל חייל שמתגייס לקרבי לא עושה את זה בשביל קיבוץ, מושב או עיר אלא עבור המדינה- שחייל נהרג לא כתוב נהרג על קידוש העיר רמת גן (לדוגמא).

Last edited by BHXHUI; 29-08-06 at 22:12..
  Reply With Quote