View Single Post
ישן 29-08-06, 15:22   # 8
BHXHUI
Rar.co.il
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Aug 2006
גיל: 41
הודעות: 1,540

BHXHUI לא מחובר  

ציטוט:
רק כדי שתבין. מה שהמדענים מנסים להעביר לך זה לא דת. זה לא סוג של אמונה. אי אפשר גם להגדיר את זה כך. הם פשוט מעבירים לך יידע. הם מעבירים לך תשובות על כל השאלות שהדתיים פיזרו. אין להם שום אינטרס לגרום לך להתחיל להשתחוות למדע או להתפלל אליו.
כאשר אתה מציג משהו שלא הוכח ב-100% שהוא אמת כאמת אבסלוטית, יש לך אינטרס כלשהו.
כאשר בערוץ 8 יש תאוריה איך האדם הקדמון חי, והמנחה אומר הנה אתם רואים איך אבותיכם התנהגו (למרות שזו תאוריה חסרת בסיס) יש לו אינטרס כלשהו.

ציטוט:
בזכות המדע אנו יודעים עכשיו שהשמש היא לא זאת שעולה ויורדת בשמים. אלא זה כדור הארץ.
ובזכות ספר הזוהר.

ציטוט:
(אף פעם לא בא אליך דתי והתחיל לספר לך שאם תתן לו כסף אז הוא יתפלל עליך ובזכות זה יהיה לך גן עדן?)
אני אצחק לדתי שיתפלל בשבילי עבור קבלת מקום בגן עדן, אני לא מאמין בקיומו של עולם שאחרי המוות.

ציטוט:
בזכות המדע יש פתרון להרבה דברים שלא היו להם פעם. בזכות המדע אנשים עכשיו יודעים כל מה שצריך לדעת והם על בסיס של צריכים לדעת הכל.
ומה הקשר בין מה שאמרתי לזה? ברור שהמדע הוא חלק בלתי נפרד וחשוב באנושות.


הפכתם אותי לבנאדם שנגד המדע, אך אני סוגד גדול של המדע...ומבחינתי ללמוד ביולוגיה ופיסיקה למשל (ברמה גבוהה) זה בדיוק כמו ללמוד תורה, אולי חשוב יותר.

אבל אני רק אומר, בכל מקום יש אינטרסים ואנשים מלוכלכים שרוצים לגרום לכם לעשות משהו.
פעם זה היה בדת- כולם חשבו שהם (כמרים, אבנים וכו...) אנשים טובים עד שזה התפוצץ לנו בפנים.
עכשיו זה במדע- הדת חלפה, עכשיו האדם צריך למצוא מישהו אחר לסמוך עליו: מדענים, מהנדסים וכו...עד שגם זה יתפוצץ לו בפנים.

הרי אדם תמיד מנסה לחפש הסברים לקיומו, לאחר שהוא עזב את הדת הוא עבר למדע, עוד מאות אולי אלפי שנים הוא יעבור לחייזרים (בעצם הוא כבר הגיע לזה, ראלים).

ההסבר היחיד הוא שאכבר רב ואכבר ביולוג לא יודעים את האמת על קיומנו ולעולם לא ידעו.
__________________
אנחנו אלופים במחיקת גיבורים.


  Reply With Quote