View Single Post
ישן 29-08-06, 15:11   # 46
k.machine
תודה על תרומתך.

k.machine's Avatar

מיני פרופיל

k.machine לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי BHXHUI
אוי נו באמת, אני צופה קבוע של הערוץ, 3/4 תוכניות שקשורות להתפתחרות האדם והיווצרות העולם מתייחסות לאלוהים כאל סיפור מצחיק שהומצא ע"י פרימיטיבים. אחרי שאדם רואה את זה, והוא חושב שמדענים הם אנשים חכמים שיודעים הכל, מה הוא אמור לחשוב?

.

רק כדי שתבין. מה שהמדענים מנסים להעביר לך זה לא דת. זה לא סוג של אמונה. אי אפשר גם להגדיר את זה כך. הם פשוט מעבירים לך יידע. הם מעבירים לך תשובות על כל השאלות שהדתיים פיזרו. אין להם שום אינטרס לגרום לך להתחיל להשתחוות למדע או להתפלל אליו. המדע זה הידע של האנושות. בזכותו אנשים כבר לא חיים בבוץ הזה שנקרא דת, שמכיל המון דברים חסרי כל שחר וחסרי מציאות. בזכות המדע אנו יודעים עכשיו שהשמש היא לא זאת שעולה ויורדת בשמים. אלא זה כדור הארץ. ולא איזה שהוא כוח עליון שמזיז את היד שלו (מישהו הזכיר black and white?) החיים כבר לא פנאטיים כבר. אם דתי יבוא ויגיד לי שבזכות ה' יש לו ילד אני יבעט בו מהטמטום (טוב אני לא מנסה לשחק אותה ערס. סה"כ בא להדגיש שיש לי שכל מעל הכתפיים)

בזכות המדע יש פתרון להרבה דברים שלא היו להם פעם. בזכות המדע אנשים עכשיו יודעים כל מה שצריך לדעת והם על בסיס של צריכים לדעת הכל. ולא מוגבלים וחסרי שכל ומחשבה שהבורא לעולם הוא מעליהם.
הדרך הרגילה של הדתיים לספר סיפורים דימיוניים כדי לעורר את ההערצה של הציבור כבר לא עובדת.
למה? בגלל המדע. אם לא היה את המדע היינו עדיין בתקופת האבן.(אוליי אתה לא מאמין שהיא הייתה קיימת..אבל יש כאלו שכן) אם לא היה את המדע, לא היינו שורדים בעולם המלא מלאי-אינטרסים שמנסים לנצל כל דבר (בעיקר את הדת) כדי לחיות על חשבון אחרים (אף פעם לא בא אליך דתי והתחיל לספר לך שאם תתן לו כסף אז הוא יתפלל עליך ובזכות זה יהיה לך גן עדן?)

Reply With Quote