סלח לי אדוני
אתה אומר שבעצם אם אני יהיה כל היום בבית הכנסת ויקבל כסף מהמדינה על זה שאני מביא ילדים ובגיל 12 יחתן אותם ועדיין ימשיך לקבל עליהם כסף אז זה יתן לי חיים ? יענו כלו לא יפגע בי ?
זה שעשיתם תחילוניים שהם אלו שעושים בעיות והם ערסים וכדומה אתם טועים אתם הדתיים הורסים אומנם אני לא כמוך ויכליל את כולם אז אני יגיד הרוב !
מי ישמע מה תם עושים יובים כל היום בבית כנסת מתפללים לאלוהים אין לי בעיה אבל מצד שני מקבלים כסף מהמדינה )(לא לא מאלוהים מהמדינה איך ? בואו נגלה לכם תשיטה של בית השיטה לחובשי הכיפה)
אז כך
אבא דוס מתחתן עם אמא דוסה LOL עושים 16 ילדים על כל ילד הם מקבלים מהמדינה כל חודש 1500 שקל שזה יוצא 24 אלף ש"ח חדשים בכל חודש הם מקבלים כל חודש את הכסף עד שהילדים יגיעו לגיל 18 אבל !
בגיל 12 מחתנים אותם ואז הילד הדוס מתחיל לקבל כסף מהמדיה על זה שהוא הביא גם 20 ילדים !
אבל בזמן שהוא מקבל תכסף ההורים שלו גם מקבלים כי הוא עדיין לא בן 18 !!!!!
זאת השיטה של בית השיטה ! לא להעלב אני לא בא להעליב חס וחסה צנון וקרפס ! אני בא לגלות לכם מנסיון ! יש לי משפחה דתיה !
אז עוד משהו כל המתפלל יזכה לחיים מאושרים ונצחיים ? לא ! אלוהים נתן בשואה 6 מליון ומעלה יהודים .... בינהם היו מלא רבים ורבניות לא ? למה ? בגלל שהם והן ישבונה בבית הקודש ? הכנסת ?
בוא נמשיך
יש לי זוג שכנים דתיים פעם כאשר בהיותי צעיר בגיל ה 8 - 13 הייתי הולך לבית כנסת כל ימי שבת חגים וכדומה ימי שבת ביושבינו ליד השולחן קוקראים תהילים ובסוף מזמור לדוד וכ"ו
יום שבת אחד כנראה נפל מהקופת צדקה 20 שקל בשטר 2 דתיים בשבת גנבו את זה !
דתיים !!!!! יום שבת !!!!!!!!! כסף ???? זה לא מוקצה ? בחייייתיתית !
ושלא נדבר יום אחד נסעתי עם אבא שלי לתקן תרכב אישה עיוורת עם תינוקת באה לעבור במעבר חציה ואין תחרא הזה שמצפצף אבל היה ליידה רבה (רב) והבן **** עושה עם הכובע יענו לא לראות אותה ועבר במעבר חציה ! אלוהים ישמור תגיד לי אתה אם זאת מצווה מה שהוא עשה ?
לא
טוב נמשיך בעוד ?
לא
אז כך שלא תבינו אותי לא נכון אני לא אדם מאמין אבל אני כן אדם מאמין ! זה נשמע לכם סותר אבל לאאאא
אני אדם מאמין רק שאין לו במה !

סתם שיר חמוד ....
בקיצור אני מאמין שיש אלוהים לכולם אבל לא מאמין בתורה כי כל רב אם תלך ותשאלוהוא יענהו אליכם בכך שיגיד " התורה היא סיפור לדורות המספר" זאת אומרת שבמשך דורות כל פעם מישהו אחר היה בא וכותב משהו ויתכן והיה איש שכתב את התורה שינה פרטים משל האיש שלפניו
משמע אומר מחר אני כותב ספר מחר ותיים אתה תמחק כמה מילים תשנה ותוסיף זהו !
אני מכבד את הורי ואומר לכם גם אמא יש רק אחת !
לא תרצח לא לא ירצח אל דאגה אלה אם מישהו יפגע איכשהו במשפחתי ואהבתי !
לא תנאף אמממ גם לא
לא תחמוד אמממ אני חמוד לא יותר מזה
לא תגנוב רק מהגנב ! -הגונב מגנב פתור
וכדומה
אבל תגיד לי אתה דרעי זכאי ? לא כי הוא גנב פשע וחטא ומה כתוב בתורה ?
שאלה לי אליך !
רב הכי גדול בישראל ביום שבת יראה מולו מזוודה מלאה בשטרות מה יעשה בנידון ?
אם לא יחמוד ויגנוב ?
גם אם ידע שזה שייך לי יגנוב הוא את הדבר ! כי נאמר כסף מעוור עיניי חכמים
בקיצור רואה ? אני לא צריך תכלית ולא בטיח ! צריך להאמין שיש אלוהים צריך לאמין ולהיות בן אדם אבל ללכת ולחזור בתשובה זאת בהחלט מילה גסה !
אז אני יגיד לך את זה ככה !
חזרה בשאלה אינה מילה גסה !
שיהיה לך יום נעים הרבה פה בטח יגידו לי נאצי וכדומה אז "גוטה" ושיהיה לכם "גוזה זחה" צהריים טובים
באמת זאת דעתי מצטער לא יכולתי שלראות את מה שכתבת ולא להגיב
מצטער על השגיאות כתבתי כל כך מהר ומעצבים ...