View Single Post
ישן 29-08-06, 01:18   # 26
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

לא לפי הסדר:
ציטוט:
תחשבו על זה שניה, פעם לא היו מתגלחים בכלל לא היו להם מכונות גילוח.
פעם היו מתגלחים ידידי, לא צריך מכונת גילוח כדי להתגלח. אפילו בתנ"ך מתואר גילוח של זקנים.

ציטוט:
שורה תחתונה אל תאמינו לכל מה שהרבנים מכתיבים לכם.
אני הבנאדם האחרון שיאמין לרבנים, אני מאמין רק מה שכתוב במפורשות בתורה.

ציטוט:
אוקיי.... רק אם אתה יכול לומר לי היכן בתורה רשום "שמור שבת תתפלל כל השבת ואל תהנה ממנה"?
רשום לא תעשה מלאכה. אתה יודע מה ההבדל בין מלאכה לעבודה?
מלאכה זו פעולה שאתה מפיק ממנה משהו, אתה נהנה ממנה ומפירותיה...לכן לא מבשלים בשבת (לדוגמא).

אני אתן לך את הדוגמא הכי טובה- יש הרבה זרמים ביהדות שאין להם רבנים ושומרים שבת:
הקראים: בשביל הרבנים זה האוייב, המעוותים של הדת. אתה לא תראה קראי נוסע בשבת ופעם גם לא היית רואה קראי נוסע באמבולנס לבית חולים גם אם הוא גסס. תקרא קצת על הקראים, תבין מהם ותדע שהם לא שקרנים ונוכלים כמו הרבנים. כל הזרמים ביהדות, גם אלה שאין להם רבנים אומרים שצריך לשמור שבת (כי זה כתוב במפורשות בתורה ויש פירוט), אתה מבין בתורה יותר מכולם?

ציטוט:
אין מה לעשות בנוגע לזה ואדם יכול לגרום לך לחיות ע"פ ההכתבה של התורה שלו.
אין בנאדם בעולם שיכול לגרום לי לעשות משהו בניגוד לרצוני, ותאמין לי שניסו.
אך אתה טועה טעות גדולה שאתה אומר את זה, ברגע שבנאדם מקבל את האמונה באלוהים, ביהוה, האל המוזכר בתורת ישראל הוא צריך לחיות לפי התורה- כי זה מה שאלוהים אמר.

לא הבנתי הרבה מהתגובה שלך כי היא לא כתובה בצורה מסודרת, אם הייתי מבין הכל הייתי מגיב על הכל. יש הרבה דברים שרשמת שהם בכלל לא קשורים..נעזוב.

תאמין איך שאתה רוצה, אם אתה חושב שאלוהים לא אמר לנו לשמור שבת אז אתה לא הולך בדרך דת ישראל, אתה לא הולך בדך היהדות. לא שאני שומר, אבל אני מכיר בעובדה שצריך לשמור ושאני צבוע.

בכל מקרה, כמו שאמרתי תתגאה באמונה שלך...אם אתה מאמין בלב שלם שהיא נכונה.

Reply With Quote