View Single Post
ישן 23-08-06, 14:56   # 8
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי oreliaz
1.אף אחד לא באמת עובד 15 שעות ברציפות,הרי אני יודע שאתם הולכים וחוזרים,לא כמו בעבודה רגילה,ולכן החישוב שלך,טלכרט,לא נכון.
2.יש עוד הצעות?
אתה יודע ש ("ציטוט מהפנקס עבודה שלי..למקרה שאני ירצה לעבוד ):
ביום עבודה של 6 שעות לפחות תינתן לנער הפסקה של 3/4 שעה מתוכם 1/2 רצופה.
אגב, מזה אף אחד לא עובד 15 שעות רצופות, זה לא עבודה משרדית, זה שאני לא תומך 15 שעות בלקוחות זה בגלל שלא כל ה15 שעות יש מי שצריך תמיכה.
כך שבעצם, אם אני על המחשב (שזה נחשב המקום עבודה...) אני תיאורטית מחתים את הכ.עבודה שלי לא?
אם אני משחק במשחק או רואה טלויזיה לייד המחשב ומישהו שולח הודעה ואני ישר תומך בו, ואז חוזר לענייני..אני עדיין עובד 15 שעות לא?
כך שהחישוב של דניאל, נכון.
בוא נשווה את זה למוכר שווארמה, אם יש שם טלויזיה ואין לקוחות, מותר לו לראות נכון? אבל אם בא לקוח הוא מחוייב להפסיק ולתת לו שירות.
עכשיו, אם התכוונת ליציאות של התומך מחוץ לבית, תעשה לו מדי פעם הפתעות, הודעה באיי סי קיו או משהו (לפלאפון אין טעם להתקשר כי הוא הרי יכול לענות מכל מקום, אבל מחשב לא).
תחשוב על זה קצת.

אגב, ע"פ החוק אסור לך בכלל להעסיק פה ילדים בלי פנקס עבודה (דבר שרק ל16 ומעלה יכול להיות (חוץ מחופשים גדולים אם אני לא טועה)) ואסור להם לעבוד מעל 40 שעות בשבוע, ו36 מהשעות שהוא לא עובד חייבות להיות רצופות....זה ע"פ חוקי מדינת ישראל.

אבל, פה זה הוסטס, אנשים יסכימו גם להיות 15 שעות על המחשב כל יום בשביל ג'יגה ריסלר.
והחוקים שהבאתי פה?...בהוסטס הם פשוט לא קיימים.
  Reply With Quote