View Single Post
ישן 22-08-06, 01:12   # 1
Slash
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Slash לא מחובר  

ממש בדיחה מה שהולך פה .

כמה דברים שאני רוצה להגיד ,
האתר הזה מתיימר להיות אתר "חוקי" הוא דורש מאנשים (לפחות דרש) להיות חברות רשומות , ודרש מאנשים לעשות דברים לפי החוק , אבל אתם לא שמים לב שהפורום הזה בעצם הוא מקום שמתבצעים לו הונאות של אנשים .
כמה פעמים קרה שאנשים פה ברחו עם הכסף , או שחברות נעלמו בלי להשאיר עקבות , לקוחות זועמים שלא קיבלו את התמורה ואנשי מקצוע שלא קיבלו את השכר שלהם .

להגיד לכם את האמת , אני פה כבר שנתיים , ולא קרה פעם אחת שרכשתי מחברה פה שירות והוא פעל .
כל פעם שאני קונה או שהחברה נסגרת ואני שוכח מהכסף שלי , או שהשירות עובד בצורה כושלת או שכל המידע שלי פתאום נעלם .

באמת , אני מציע שאו שתתחילו לעשות עסקים כמו אנשים רציניים או שאל תעשו , כי אני אישית הפסדתי פה בפורום לפחות 1000 שקל , ואני ממש לא מתכוון לעשות פה יותר עסקים .

יש פה גם עוד נושא , ניצול ילדים .
לוקחים ילד אומרים לו "בוא אני יתן לך 100 שקל ותתכנת לי את האתר" לילד בגיל 13-14 זה נשמע הרבה כסף והוא ישר רץ לעשות את העבודה , ודרך אגב בדרך כלל יברחו לו עם הכסף ...
הילד הזה לא מבין ש100 שקל לעבודה כזאת זה לא עשירית מהמחיר שמתכנת מבוגר לוקח על אותה עבודה .
אותו דבר לגביי עיצוב , הלכתי למעצבת הראתי לה עיצובים של אנשים פה , היא אישית נתנה הצעת מחיר לעיצובים שההצעת מחיר גבוהה ב1000% מהמחיר שאנשים פה משלמים להם על העיצוב .

בקיצור , הפורום הזה רק גורם לאנשים הפסדים , הוא מהווה בעצם זירה להונאה של אנשים .

תתחילו לשים לב למה שאתם עושים ותתחילו להיות רציניים .

תודה .

Always account for variable change
  Reply With Quote