View Single Post
ישן 19-08-06, 18:33   # 42
BHXHUI
Rar.co.il

מיני פרופיל

BHXHUI לא מחובר  

אני אישית הצעתי להם משהו פשוט: חסימה דרך IP של חיילי צה"ל בעבר בהווה, אני מאמין שכל חייל ישמח לתרום את הכתובת שלו.

ציטוט:

אהלן,

רציתי לדעת אם ואיך אתם מתכוונים לסנן את כניסתם של אותם פושעי מלחמה מלוכלכים, חיילי צבא הגנה לישראל שרק פוגעים באזרחים ולא עושים כלום לביטחון המדינה, לביטחונכם, ועוסקים ימים ולילות ברצח אזרחים תמימים שרק רצו להגיע לאיזה קניון בו בני נוער נהנים להם בזמן החופש ולבצע שם פיגוע. אבל פיגועים נגד ישראלים זה דבר טוב, לכו תדעו חס וחלילה יסלח לי אלוהים שאני בכלל אומר את זה, אולי אחד מבני הנוער האלה עוד ישרת בצבא המרצחים...אולי אותם עוללים יגדלו וישרתו את צבא הכיבוש הציוני? זה כבר גורם לתהות, למה לא סיימו את העבודה לפני 60 שנה? יכלו להיפתר מכולנו- סה"כ רוצחי אזרחים, פושעי מלחמה חסרי רגשות.

לאחר שהסרתי מראשי את המחשבות כלפי צבא הכיבוש והטרור וכלפי אותם אזרחים ערבים/מוסלמים שרק רוצים לרצוח נשים, ילדים ועוללים אני אשמח להציע לכם דרך למנוע כניסה לאתר של חיילי צה"ל אשר שירתו ביחידות קרביות, תבקשו את ה-IP שלהם בהודעה גלובאלית באתר, אני בטוח שכל מרצח ישמח לתת אותה למרות שהם יצטרכו לוותר על אתר כזה נפלא. הרשו לי להתחיל בכתובת ה-IP שלי: -נמסר במייל-.

ואם אני אוכל להיכנס לאתר מחר זה אומר שאתם פחדנים שזורקים משפטים בלי לעמוד מאחוריהם כמו הבחורות שאתם.

בברכה ובציפייה לתוצאות כבר מחר,

ישראלי גאה ובעד שחרור השטחים שמפחד נתנו לערבים לפני שנים רבות.