View Single Post
ישן 13-08-06, 17:53   # 1
dvir | point-serv
Permanently Banned

dvir | point-serv's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות ICO אל dvir | point-serv שלח הודעה באמצעות MSN אל dvir | point-serv

dvir | point-serv לא מחובר  

יניב ה''שותף'' שלי לשעבר הרחוק..זוכרים אותו??

אוקי אז ככה עבור מספר חודשים לפני מספר חודשים היום הוא ''התחבר'' (שיחרר אותי מהחסימה שלו) וכמובן הוא התחיל לקלל ולהגיד שקרים(כרגיל) עכשיו הוא גם מאיים עזבו את זה לא ירדתי לרמה שלו

אלה רק הוא אמר לי שהוא פותח חברת איכסון הוסט לא כל כך הבנתי כי חסמתי אותו והוא אומר שהוא בן 18 שהוא בן 13 בכלל בקיצור יש עוד כמה כאלה שנפלו לידים ה''טובות'' שלו...

לא באתי להגיד שלא תיקנו ממנו אתה רוצים להדפק?תיקנו ממנו אתם לא רוצים להדפק?תקנו ממישהו שהוא אמין

אבל רק שתידעו יניב בן חמו??לא להתעסק איתו בחיים כמה שהוא ניראה טוב ויודע ויודע דברים הוא לא יודע כלום הוא אמר לי שהוא יודע עיצוב הראה לי עבודות שלא שלו..ועוד ועדו ועד בקיצור

תתרחקו ממנו אני יודע שיש כאלה שעכשיו ירוצו אליו להכל אבל לא אל תעשו את זה אתם סתם גורמים לכם כאב ראש מיותר וסתם הוצאת מאמצים על מה??? כלום רק שקרים הוא יגיד לכם כל דבר שהוא יכתוב זה שקר..אם אתם זוכרים את הפריצה שהיתה לי בשרת זה הוא עשה..הוא עשה הכל ואחרי שחזרתי מחו''ל הוא אמר לי ''לא אני לא אני'' אבל מה כולם אמרו לי שזה הוא ואני אדיוט לא האמנתי עכשיו יש לי ראש ועכשיו אני מבין הכל..