View Single Post
ישן 13-08-06, 01:33   # 20
Panda
הוסטסניון

Panda's Avatar

מיני פרופיל

Panda לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
ידידי, אני הבנתי מהמילים שלך ("זה יכול לשגע בנאדם") שאתה מתקשה להאמין באלוהים, וזה כלללא עלבון אם זה מה שאתה חושב. גם לי פעם היו קשיים וכרגע זה בטח שלא יכול לשגע אותי. אם הבנתי לא נכון (אתה בעצמך מנסה לטעון שהנבואות לא נכונות, איך זה הופך אותך למאמין בדיוק?) אזאני מתנצל.

אולי באמת, אבל מי שלא מאמין לנבואות שאלוהים בכבודו ובעצמו שלח לעמנו, לא יכול להאמין באלוהים הרבה יותר מאנשים אחרים. נכון, אפשר להאמין באלוהים בלי להאמין בדברי התורה (שלפי מה שאתה מנסה להוכיח כל האשכול, אתה לא מאמין בה) אבל זהו לא אלוהי ישראל, אלא בורא עולם (דברים שונים לגמרה).

עוד טעות, פעם אמונה, תפילות, אי בושה ביהדות היו אפילו חשובות יותר מחיים, ועל זה אלפי יהודים בהיסטוריית האנושות מתו על קידוש השם (כי התפילות, האמונה, הפולחן- היו יותר חשובים מחיים, פרנסה וכו...).
מה שאתה טוען בעצם זה שמי שלא מאמין במה שאתה מאמין , לא יכול להאמין יותר ממה שמאמין במאמין בתורה מאמין(יצא מבלבל).. סלח לי על המילים אבל אלו פשוט זיוני שכל! יודע מה אם אתה לא
מסוגל לקבל אמונה של מישהו אחר זה אומר שמשהו דפוק אצלך.. לא כל בן אדם חייב להאמין שבמה שאתה מאמין, ויכול להיות שאני מאמין שאני יהיה הכוכב הבא בטלוויזיה יותר משאתה תאמין באלוהים!
אם אתה חושב שאמונה זה ללכת לבית הכנסת ולקורא תורה אתה מוציא את המשמעות מיזה, אתה חייב באמת להאמין.
סבתא שלי הייתה דתייה, היא חזרה בשאלה, אתה יודע למה? כי היא ראתה שאנשים מסביבה לא באמת מאמינים,
היא ראתה שהם הולכים לבית הכנסת רק בשביל הרושם החברתי.

ולגבי הפרנסה והאמונה, הכוונה הייתה עד לפני 30-20 שנה, מצטער על הבילבול.
  Reply With Quote