View Single Post
ישן 10-08-06, 16:44   # 26
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

אני חייב להגיב לזה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
שוב, אתה מסובב את זה כאילו התייחסתי לכל מה שכתבת כשארמתי אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי. התייחסתי רק למשפט אחד שאומר שהעולם יחשוב שאנו רוצחים. תגיד לי, לפי מה שכתבתי בהודעה הראשית נראה לך שאיכפת לי מה העולם יגיד? או שנראה שאני אשנה דעה כזאת?

אני פתוח לשינויים בדעה, אבל לא שינויים שישנו את המחשבות שיש לי שנים בראש.
אבל זה בעקיפין נושא האשכול, מוסריות או החיים שלנו....אז זה מה שאני אמרתי מההתחלה..זה לא מוסריות...זה פעולה לפי העולם....אתה לא יכול לצאת רוצח בעולם כשאתה מדינה...כשאתה ארגון טרור אתה בעקרון מיועד לכך..כשאתה מדינה..לא.

ציטוט:
אנחנו בלי האמריקאים היינו פה ועוד איך. אולי שתגדל בשנתיים ותתגייס לצבא תלמד כוחה של ישראל מהו (תלמד קצת, אלא אם כן תהיה שותף לסודות מדינה), ארה"ב לא סתם שמרה איתנו על קשרים טובים.
היינו פה אבל לא במצב שאנחנו...היינו במצב הרבה יותר גרוע..אפילו קשה לדמיין את זה...בלי העזרה של ארה"ב לא היה לנו את הצבא שיש לנו היום, ואת הכלכלה (שאולי אפילו היא גרועה) שיש לנו היום.
ציטוט:
אני לא יודע מה תעשה, ברגע שזה יקרה אני אהיה הבנאדם הכי מאושר בעולם גם אם אני אצטרך לאכול עץ כל החיים. הכלכלה העולמית תלויה גם בישראל (חקלאות מפותחת מאוד- גם בחורף, מדענים/מהנדסים בין הטובים בעולם, רופאים מעולים ועוד...).

ועכשיו הכח של ארה"ב שדיברתם עליו חוזר אליך- ניסו כבר לגרום לנו לאכול שאריות, בשביל זה יש לנו בעלת ברית שפשוט אומרת "וטו" כל פעם
אי אפשר להגיד שאין לנו נתח בכלכלה העולמית, אבל היא בכלל לא תלויה בנו...אנחנו לא כווית ולא ערב הסעודית שיש לנו משהו שאין לאף אחד אחר כמעט....
מדענים, מהנדסים..כולם יברחו מפה וילכו ללמוד בחו'ל...
או, שילמדו פה ויעבדו בחו'ל..

לכן..לא היית אוכל תפוח...כי לא היה פה כסף וכלכלה יציבה...ולאט לאט הכל פה היה נהרס.
אנחנו תלויים בעולם, ולא העולם בנו...וזה מה שצריך לזכור ולהפנים.
  Reply With Quote