View Single Post
ישן 10-08-06, 13:53   # 23
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
אתה טועה אבל ממש. תחקור קצת, אין לי כח למגילות. בוא נגיד שלארה"ב יוצאים הרבה דברים מהקשר איתנו. ופוליטיקה? בשנייה ארה"ב יכול לשנות את הדעה שלה והם כבר לא מושפעים מאיתנו..כמו שאמרת: ארצות הרית (המדינה והאגדה..עלק).

אני דיברתי על תשתיות של המדינה לא של חיזבאללה.

רשמית הם מייצגים מגזר של 40%. אבל אולי התמיכה בלבנון בחיזבאללה היא כמו התמיכה של עיראק בסדאם (עד שהוא נפל ואז יצאו בחגיגות לרחובות).

אלה שטויות שאולי אפשר לשמוע בחדשות. כאשר 40% תומכים בחיזבאללה בשל המסורת והדת (משהו שאף מוסלמי לא מתנתק ממנו) החיזבאללה לא יפול במלחמת אזרחים. במיוחד לא כאשר הוא הכח החזק ביותר במדינה.

אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי, אם לא הבנת מה שאמרתי עד עכשיו אז אני חוזר: לא איכפת לי מה העולם חושב, מצידי שיגידו שעם ישראל הוא היטלר 2.

לדעתי יש משהו מלוכלך בכל הסיפור הזה, אבל בכל מקרה אם האזרחים לא עזבו אחרי הודעות ישראל ולא איכפת לי מה המגבלות שלהם אז הם מחבלים. החיזבאללה דרך אגב טוען שהוא עוזר להם הוא צריך לפנות אותם. מי שנשאר עם מחבלים הוא מחבל.

בגלל זה עושים פה דיון, הכל תיאורתי בלי ידע מוכח בנושא של שני הצדדים.
ציטוט:
אתה טועה אבל ממש. תחקור קצת, אין לי כח למגילות. בוא נגיד שלארה"ב יוצאים הרבה דברים מהקשר איתנו. ופוליטיקה? בשנייה ארה"ב יכול לשנות את הדעה שלה והם כבר לא מושפעים מאיתנו..כמו שאמרת: ארצות הרית (המדינה והאגדה..עלק).
לא אומר שזה רק פוליטיקה..אבל זה הרוב...הם מרוויחים גם בעל ברית בחלק הארי של המזרח התיכון..וכו'..אבל תאמין לי שבעולם של היום...יש להם את הכוח להתנתק במידת הצורך.

ציטוט:
אלה שטויות שאולי אפשר לשמוע בחדשות. כאשר 40% תומכים בחיזבאללה בשל המסורת והדת (משהו שאף מוסלמי לא מתנתק ממנו) החיזבאללה לא יפול במלחמת אזרחים. במיוחד לא כאשר הוא הכח החזק ביותר במדינה.
דברים כאלו כבר קרו ועוד יקרו...בלחץ הנפשי שהם נתונים הכל יכול לקרות...
ציטוט:
אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי, אם לא הבנת מה שאמרתי עד עכשיו אז אני חוזר: לא איכפת לי מה העולם חושב, מצידי שיגידו שעם ישראל הוא היטלר 2.
ואם לא הבנת עד עכשיו..ברגע שהוא יחשוב את זה אנחנו נתחיל לאכול משאריות ברחוב.
ציטוט:
לדעתי יש משהו מלוכלך בכל הסיפור הזה, אבל בכל מקרה אם האזרחים לא עזבו אחרי הודעות ישראל ולא איכפת לי מה המגבלות שלהם אז הם מחבלים. החיזבאללה דרך אגב טוען שהוא עוזר להם הוא צריך לפנות אותם. מי שנשאר עם מחבלים הוא מחבל.
גם לטעמי זה היה מלוכלך..אבל...מה לעשות...ככה זה איתם...וברור שעל רמת העקרון אנחנו צודקים כי הזהרנו אותם קודם...אבל בסופו של היום הרבה "חפים מפשע" (אני מניח שברור למה הגרשיים..כי בכל זאת הם הסתירו מחבלים) נהרגו..וזה מה שהעולם רואה..והכי חשוב..זה מה שהוא מבין.

כמו שאמרת..."אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי" אז אני פשוט לא יגיב...יש לך דעה מסויימת וככה באת..בלי יכולת להתגמש..ואולי גם אני ככה...מה שאומר שמישהו צריך להפסיק להגיב או שזה ימשיך ימים..ואני מפסיק.

יום טוב.
  Reply With Quote