ציטוט:
האמריקאים לא בדיוק מקבלים תמורה ממנו...זה לא בדיוק כך...הכל פוליטיקה..אם אנחנו נראים רע הם נראים רע ולכן הם ינתקו קשרים.
|
אתה טועה אבל ממש. תחקור קצת, אין לי כח למגילות. בוא נגיד שלארה"ב יוצאים הרבה דברים מהקשר איתנו. ופוליטיקה? בשנייה ארה"ב יכול לשנות את הדעה שלה והם כבר לא מושפעים מאיתנו..כמו שאמרת: ארצות הרית (המדינה והאגדה..עלק).
ציטוט:
כבר הופצצו...כל הדברים שידוע שהם שייכים בוודאות לחיזבאללה ואין שם אזרחים שלא קשורים לחיזבאללה כבר הופצץ מזמן..
|
אני דיברתי על תשתיות של המדינה לא של חיזבאללה.
ציטוט:
לא אפשרי, חיזבאללה זה לבנון....90% מהאזרחים שם גם תומכים בחיזבאללה...
|
רשמית הם מייצגים מגזר של 40%. אבל אולי התמיכה בלבנון בחיזבאללה היא כמו התמיכה של עיראק בסדאם (עד שהוא נפל ואז יצאו בחגיגות לרחובות).
ציטוט:
ואתה לא מבין מה המטרה הסופית..אם אתה מנתק את החשמל והמים..סביר להניח שתתחיל מלחמת אזרחים בלבנון נגד החיזבאללה וזה מה שאנחנו מקווים ליצור...ואז אולי לבנון תתחיל לפרק את החיזבאללה.
|
אלה שטויות שאולי אפשר לשמוע בחדשות. כאשר 40% תומכים בחיזבאללה בשל המסורת והדת (משהו שאף מוסלמי לא מתנתק ממנו) החיזבאללה לא יפול במלחמת אזרחים. במיוחד לא כאשר הוא הכח החזק ביותר במדינה.
ציטוט:
אתה מאשים את הרוצחים, אני מאשים את הרוצחים...אבל בעיני העולם מי הם הרוצחים?..אנחנו!
|
אין לך מה להגיב בתגובות כאלה אליי, אם לא הבנת מה שאמרתי עד עכשיו אז אני חוזר: לא איכפת לי מה העולם חושב, מצידי שיגידו שעם ישראל הוא היטלר 2.
ציטוט:
תאמין לי שלא...ראה כפר כנא..
|
לדעתי יש משהו מלוכלך בכל הסיפור הזה, אבל בכל מקרה אם האזרחים לא עזבו אחרי הודעות ישראל ולא איכפת לי מה המגבלות שלהם אז הם מחבלים. החיזבאללה דרך אגב טוען שהוא עוזר להם הוא צריך לפנות אותם. מי שנשאר עם מחבלים הוא מחבל.
ציטוט:
זה בעייתי כל העניין..והוויכוח עליו זה כמו לדחוף מיים כי אין תשובה ממשית...מה שנשאר זה פשוט להסתכל קדימה ולראות מה יקרה..כי לא לי ולא לך יש את הכוח לשנות את זה.
|
בגלל זה עושים פה דיון, הכל תיאורתי בלי ידע מוכח בנושא של שני הצדדים.