View Single Post
ישן 10-08-06, 13:15   # 18
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bla123Bla
הכוונה שלי ביחידת עילית הייתה שונה. גם הפלס"רים נחשבות יחידת עילית והאמת, שהייתי בשטחים לא ראיתי אותם עושות משהו יותר מיוחד ממה שאני עשיתי בתור חייל בגדודי הצנחנים.
אבל נעזוב את זה, לא אני ולא אתה יכולים להגדיר מי הן יחידות העילית של צה"ל.

תסכים איתי שאנחנו לא יכולים ואסור לנו גם עם כל העולם לא קשור להשמיד את לבנון על אזרחיה (מדבר איתך אחד שבכל פעם מאז שהייתה לו זכות בחירה תמך בימין הקיצוני).

יש גבולות מסויימים, אנו עדיין לא קרובים אליהם. אם הממשלה תיתן אישור יש לחיל האוויר הרבה מה לתת ועדיין לא לעבור את הגבולות הללו. שהממשלה נתנה, ראינו איך חיל האוויר שיתק את עזה ושאר השטחים אולי ב20% מכוחו.

אם חשבת לרגע שאני מפקפק ביכולותיו של חיל האוויר הישראלי אז תדע לך שאני מעריץ של הטייסים האלה. אבל כנראה היה משהו בדברי שהראה כאילו אני מפקפק בחיל האוויר. ההתנגדות היחידה שלי היא לממשלה- רק היא יכולה להחליט באיזו עוצמה נתקוף.
שמע...דבר אחד אני לא תומך במדינה במה שהם לא עשו עד עכשיו...הפגיע בתשתיות...
לבנון בשבילי היא האויב האמיתי...כי היא נותנת לחיזבאללה שהוא ארגון טרור מוכרז להתנהג בתור הצבא שלהם ואפילו לתת להם אמצעים (מי שזוכר את פגיעת הטיל בסטי"ל...זה היה עם מכ"מ של הצבא הלבנוני לפי מה שאמרו) ואני לא מבין למה אם המדינה הזאת משתפת פעולה אנחנו לא מכריזים שום דבר נגדה?...למה לא כמו שאמר איזה טייס בתוכנית של חיים הכט...להחזיר אותם לימי הביניים?..להפציץ את החשמל, המיים כל דבר שרק אפשר ולא מסכן אזרחים...אז יקח 10 שנים לשקם את לבנון..אבל הם הכניסו את זה לעצמם כשהם לא פעלו נגד החיזבאללה...
בזה..אני לא מסכים עם המדינה שלא ביצעה..בכל השאר..עם ח"א הם צודקים 100%..אם היית רואה אתמול חיים הכט היה מטרה של מחבל מבוקש...המטוס הגיע היה עם הסמן והודיעו לו בקשר שיש 3 ילדים בהמשך הכביש...לא באוטו של המחבל לא כלום...בהמשך הכביש...וביטלו את המשימה...ובזה אני תומך..כי הרושם שאנחנו נשאיר על העולם אם נהרוג את ה3 ילדים האלה ואת המחבל..יהיה יותר גרוע ועדיף כבר לבטל.
אז כן..יש חילוקי דעות..והרחבת הפעילות הקרקעית היא הכרחית לקיום שלנו..כי אסור לנו לעשות עם ח"א עוד..ורק נשאר להכניס חי"ר..

אגב, עזה זה משהו שונה לגמרי..זה לא מדינה לפחות לא בדיוק...זה שונה..
  Reply With Quote